Prof. Dr. Özgür Demirtaş ''Elmastan bile değerli'' diyerek paylaştı

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ''Elmastan bile değerli'' diyerek paylaştı
Güncelleme:

Ne dolar, ne euro, ne Türk Lirası, ne altın, ne de kripto paralar... Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "elmastan bile değerli" diyerek asıl ''değerli şeyi'' paylaştı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter'dan paylaştığı mesajda oldukça dikkat çekici ifadelerle suyun önemini anlattı.

Su için “Elmastan bile değerli” yorumunu yapan Demirtaş, sıcaklıkların artması, yağışların yetersizliği ve meydana gelen kuraklık suyun önemini bu yaz aylarında bir kez daha hatırlattı.

Demirtaş söylenenlerin aksine Türkiye’nin bir su zengini bir ülke olmadığını vurgulayarak “Ülkesini seven su ve enerji tüketimine dikkat etsin. Cari açığımızı kapatmak açısından da önemli” ifadelerini kullandı.

Demirtaş paylaşımında “Sevgili Arkadaşlar: Ülkemiz için en ciddi olaylardan biri SU. Lütfen çok dikkatli olalım. Biz bilinç altımıza yazıldığı gibi Su zengini ülke değiliz. Su elmastan değerli. Ülkesini seven Su ve Enerji tüketimine dikkat etsin. Cari açığımızı kapatmak açısından da önemli.” dedi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ''Elmastan bile değerli'' diyerek paylaştı - Resim : 1