Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan Kıraç’a olay sözler

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan Kıraç’a olay sözler
Güncelleme:

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç arasında sosyal medyada yaşanan polemik büyüyor. Kıraç’ın “Bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder?” sözlerine Demirtaş’tan yanıt geldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan şarkıcı Kıraç, Twitter hesabından ekonomist Özgür Demirtaş ‘ı hedef alan bir paylaşım yaptı.

Kıraç isim vermeden Prof. Dr. Özgür Demirtaş’a gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı paylaşımında “İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder” ifadelerini kullandı.

Ünlü finans profesörü, akademisyen ve yazar Özgür Demirtaş ise Kıraç’ın bu tweetine yanıt verdi.

Demirtaş paylaşımında “Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor. Te Allahım yarabbim. Kim bu Kıraç?” notunu yazdı.

“BIKTIM BU KİBİRDEN”

Şarkıcı Kıraç ise Demirtaş’a yanıt vererek “Açık söyleyeyim; Ben bıktım bu kibirden ve kendi ülkemde bana had bildirmeye çalışan Anglo Sakson tavırlardan! Kim olmalıyım basit bir soru sormak için kardeşim kim?” dedi.

Demirtaş da “Arkadaşım: kibir diyorsun, ismi lazım değil diye başlayıp, bunu niye bu kadar insan takip eder diyorsun? Sana ne beni ne kadar insanın takip ettiğinden? Sizi tanımam ve merak etmem sizi takip edenlerin niye ettiğini. İLK yazan sizsiniz. Bırakın beni işinize bakın Allah aşkına” ifadelerini kullandı. Takipçileri ise Demirtaş’a destek mesajları attı.

İşte o paylaşımlar:

prof. dr. demirtaş kıraç tweet
prof. dr. demirtaş kıraç tweet