Putin böyle korunuyor

Putin böyle korunuyor

23. Dünya Enerji Kongresi için İstanbul'a gelen Rusya lideri Putin için geniş güvenlik önlemleri alındı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 23. Dünya Enerji Kongresi için İstanbul'a geldi. Putin gelişi nedeniyle Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi önü ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.Vladimir Putin, Atatürk Havalimanı'ndan limuzin makam aracıyla çıktı. Putin, yaklaşık 30 araçlık konvoy ile Atatürk Havalimanı'ndan çıktı. Atatürk Havalimanı'ndan çıkan Putin'in konvoyu D-100 Karayolu'nu kullanarak İstanbul Kongre Merkezi'ne gitti. Putin'in geçişi sırasında D-100 Karayolu trafiğe kapatıldı. Bir polis helikopteri de havadan takip etti.

Putin böyle korunuyor

Putin'in konvoyu son olarak Dolmabahçe Tüneli'ni kullanarak kongre merkezine ulaştı. Bu arada Dolmabahçe açıklarında bir savaş gemisinin beklediği görüldü.

Vladimir Putin, Atatürk Havalimanı'ndan limuzin makam aracıyla çıktı. Putin, yaklaşık 30 araçlık konvoy ile Atatürk Havalimanı'ndan çıktı. Atatürk Havalimanı'ndan çıkan Putin'in konvoyu D-100 Karayolu'nu kullanarak İstanbul Kongre Merkezi'ne gitti. Putin'in geçişi sırasında D-100 Karayolu trafiğe kapatıldı. Bir polis helikopteri de havadan takip etti.Putin'in konvoyu son olarak Dolmabahçe Tüneli'ni kullanarak kongre merkezine ulaştı. Bu arada Dolmabahçe açıklarında bir savaş gemisinin beklediği görüldü.

DHA