"Alayınıza tecavüz edesimiz var"

"Alayınıza tecavüz edesimiz var"

Tuğba Özay AK Parti'nin meclise sunduğu tecavüz yasa tasarısına yayınladığı video ile sert tepki gösterdi.

“ALAYINIZA TECAVÜZ EDESİMİZ VAR”

Tuğba Özay’ın videoda yer alan sözleri şöyle: 

"Gerçekten utanç duyuyorum. Böyle bir sistemin içerisinde yaşıyor olmaktan dolayı utanç duyuyorum. Hepimiz çocuk olduk, hepimiz saftık, masumduk. Kirlendik çünkü büyüdükçe kirlenildiğini gördük. Fakat dün gece yarısı mecliste çocukların tecavüzcüsüyle evlendirilmesi veya 13 yaşındaki bir çocuğun evlenmesinde bir mahsur görülmemesi, Avrupa'daki 18 yaş kriterinin neden Türkiye'de uygulandığı, bizim daha küçük yaşlarda evlendirilebileceğimiz konusu vs… İğrenç! Her şey iğrenç! Can Yücel o kadar güzel demiş ki, küfürsüz nasıl anlatayım diye. Gerçekten ağzımda bir dünya dolusu küfür var size karşı ama neye yarıyor! 

Ulan hepinizi, alayınızı, böyle kararlara destek olanlar da dahil olmak üzere gerçekten yani böyle bir yere sokup alayınıza tecavüz edesimiz var ya! Yani sizin o pis bedenlerinize dokunmayacağız. Başka türlü halletmesini biliriz biz bunları. Utanmıyorsunuz değil mi? Ulan biz küçücük çocuklar mutlu olsun diye onlara oyuncak toplayalım, kırtasiyelik eşyalar toplayalım o çocuklar birazcık mutlu olsun diye; siz utanmıyorusunuz değil mi, gerçekten sinirlerimiz haşat oldu.

“BUGÜN KORKAK OLMAYIN”

Beni basından bir çok kişi arıyor, ‘Bu konuda ne düşünüyorsunuz?’ diye. Sinirlerime hakim olamıyorum. Ve lütfen bakın, parti filan önemli değil. Önemli olan insan olmak. AKP'liymişsin, CHP'liymişsin bunların hiçbirinin önemi yok. Hangi partiden olursanız olun, böyle kararlara destek vermeyin. Sizin de çocuğunuz tecavüze uğrayabilir. Siz de tecavüze uğrayabilirsiniz. Siz hiç çocuk olmadınız mı? Lütfen herkes bu konuda duyarlı olsun. Bugün korkak olmayın. Korkaklaştırmaya çalışıyorlar bizleri."