"Kadın Gözüyle Afyonkarahisar" Projesinin Resim Sergisi Bolvadin’de Açıldı

"Kadın Gözüyle Afyonkarahisar" Projesinin Resim Sergisi Bolvadin’de Açıldı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Bolvadin Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen...

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Bolvadin Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen "Kadın Gözüyle Afyonkarahisar" projesi kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun himayesinde yapılan proje kapsamında Bolvadin Yanık Kışla Müzesinde fotoğraf sergisi açıldı. Sergi açılışına Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay, Çay Kaymakamı Selim Palamut, Bayat Kaymakamı İbrahim Halil Toprak, Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Halk Eğitimi Müdürü Yalçın Uçak, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve vatandaşlar katıldı.

Afyonkarahisar'da kursiyerlerin farklı alanlarda çektiği fotoğraflardan 52'sinin yer aldığı serginin tarihi Yanık Kışla Müzesinde iki gün açık kalacağı bildirildi.