"Kale Vizyon, Tüketicinin Hayalindeki Banyoyu Deneyimlemesini Sağlıyor"

"Kale Vizyon, Tüketicinin Hayalindeki Banyoyu Deneyimlemesini Sağlıyor"

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan:- "Kale Vizyon'u mağazalara taşıyarak, tüketicinin hayalindeki banyoyu gözünün önüne getiriyor, satın almadan deneyimlemesini sağlıyoruz"- "Müşterilerimiz, beğendiği ürünleri kendi bany

İSTANBUL (AA) - Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Ercan, "Sektörde ilk kez hayata geçirdiğimiz sanal gerçeklik teknolojisi 'Kale Vizyon'u mağazalara taşıyarak, tüketicinin hayalindeki banyoyu gözünün önüne getiriyor, satın almadan deneyimlemesini sağlıyoruz" dedi.

Kaleseramik'in yeni ürünlerine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Ercan, Kaleseramik olarak 28. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldıkları Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla katıldıklarını belirtti.

Ercan, bu yıl yenilikçi ürünlerle trendlere yön verdiklerini, teknolojik uygulamalarla da tüketicilere, hayallerindeki banyoyu tasarlama imkanı sunduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik, Avrupa'da ilk 3, dünyada ise ilk 12 dev firma arasında bulunuyor. Her biri alanında öncü markalarımızla farklı yaşam tarzlarına hitap eden ürünler ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler sunuyoruz.

Tüketiciyi tasarım oluşumunun içine katan ve herkesin kendi yaşam alanlarını kurgulamalarını sağlayan yenilikçi ürünlerimiz ve mağazacılıkta dijital uygulamalarımızla sektörde ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Tüketicilere banyosunu tasarlama olanağı veren 'Kale 360' uygulamasından sonra, sektörde ilk kez hayata geçirdiğimiz sanal gerçeklik teknolojisi 'Kale Vizyon'u mağazalara taşıyarak, tüketicinin hayalindeki banyoyu gözünün önüne getiriyor, satın almadan deneyimlemesini sağlıyoruz."


- "Dijital mağazacılık devrinin kapısını aralıyoruz"


Ercan, UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilere sundukları en önemli yeniliklerden birinin "sanal gerçeklik" uygulaması olduğuna dikkati çekerek, "Günümüzde dünya bambaşka bir yöne gidiyor ve her şey dijital uygulamalarla zenginleşiyor. Biz de her zaman tüketiciyi dinleyen ve onların beklentilerini dikkate alan bir firma olarak bu değişimin sıkı takipçisi ve uygulayıcısız" diye konuştu.

Kale Vizyon adıyla sunulan "sanal gerçeklik" teknolojisiyle bin metrekarelik alanı 2 metrekareye sığdırarak mağazaları tüketicinin ayağına götürdüklerini vurgulayan Ercan, bu teknoloji sayesinde kullanıcının son derece etkili olduğu bir alan yarattıklarını anlattı.

Ercan, şu bilgileri de paylaştı:

"Müşterilerimiz, beğendiği ürünleri kendi banyosundaki yerleşimiyle gerçek mekan derinliğinde ve canlılığında görebiliyor ve nasıl bir banyoya sahip olacağından emin oluyor. Kullanıcıya benzersiz bir deneyim sunduğumuz 'Kale 360' ile entegre olan bu uygulamayla dijital mağazacılık devrinin kapısını aralıyoruz.

Önceki yıl sektör bazında dünyada bir ilke imza atarak hizmete soktuğumuz 'Kale 360' programının yeni versiyonunu, UNICERA'da tüketicinin kullanımına sunuyoruz. Bu yıl daha da geliştirdiğimiz 'Kale 360.com' uygulaması ile binlerce ürün arasından seçim yapabiliyor, beğendiğiniz ürünleri kolayca planınıza ekleyebiliyor, hayallerinize göre tasarım yapabiliyor ve banyonuzu gerçek haliyle görüntüleyebiliyorsunuz. Dijital ortamda dizayn edebildiğiniz banyonuzda, ürün konumlandırmalarını tek tek test edebiliyor ve bütçe çıkarabiliyorsunuz."


- "Bütünsel dilimizi aktarmayı sürdürüyoruz"


Ercan, Kale markasıyla banyoda geçirilen zamanı daha konforlu ve keyifli hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bu amaçla çağdaş, dekoratif, fonksiyonel ve kullanıcı dostu tasarımların örneklerini "Banyoyu banyo yapan her şey Kale'de" sloganıyla tüketicinin beğenisine sunduklarını dile getiren Ercan, şöyle devam etti:

"Doğru malzemeyi, trendlere uygun tasarım ögelerinde kullanarak tüketiciyle buluşturup bütünsel banyo çözümleri sunan bir marka olarak, bu yıl hayata geçirdiğimiz 4 farklı canlı mekanda, bütünsel dilimizi aktarmayı sürdürüyoruz. Kale Icon koleksiyonu, kendi içinde küçük hacimli alanlara ve büyük mekanlara yüksek depolamalı çözüm ile iki farklı alternatif oluşturuyor.

Zeus koleksiyonumuz ile de alışılmış klasik stilin dışında, neoklasik bir seri geliştirdik. Burada klasikliğin verdiği görsel nefaseti, maskulen sert çizgilerle karakteristikleştirirken bütünsel ambiyans içerisinde tutarlı, fonksiyonel ve kullanıcı dostu bir ürün hayata geçirdik. Kale'nin bütünsel tasarım anlayışından doğan A'Design ödüllü Spirit serisi ise tüketicilerin konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyaçlarına optimum çözümler sunuyor."

Ercan, Türkiye'de seramik denildiğinde akla gelen ilk markanın Kalebodur olduğunun altını çizerek, "Kalebodur'un, hem zemin hem de duvar uygulamalarında rahatlıkla kullanılacak büyük boyutlu yeni ürünleriyle bu yıl da modern yaşam alanlarının vazgeçilmezi olacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Bu yıl "full body porselen seramik" serilerine 3 yeni seri daha eklediklerini aktaran Ercan, bunların Kalebodur Stromboli, Kalebodur Materia ve Kalebodur Malachite serileri olduğunu anlattı.

Kaleseramik olarak, inovasyona büyük önem verdiklerini ve bu alanda yatırımlara devam ettiklerini vurgulayan Ercan, bu yaklaşımla ortaya çıkan Kale Smart, Kalesinterflex ve Kaleguard ürün gruplarını da fuarda tüketicinin beğenisine sunduklarını da sözlerine ekledi.