real, satış iddialarına açıklık getirdi

real, satış iddialarına açıklık getirdi

Son dönemlerde kimi yayın organlarında çıkan real,- Hipermarketler Zinciri A.Ş Türkiye'nin satışı ve el değiştirmesiyle ile ilgili çıkan birtakım haberlere yönelik marka bir basın açıklaması yaptı.

Son dönemlerde kimi yayın organlarında çıkan real,- Hipermarketler Zinciri A.Ş Türkiye'nin satışı ve el değiştirmesiyle ile ilgili çıkan birtakım haberlere yönelik marka bir basın açıklaması yaptı. Markanın açıklaması şöyle:

Son günlerde Türkiye'deki bazı basın organlarında real,- Hipermarketler Zinciri A.Ş Türkiye'nin satışı ve el değiştirmesiyle ile ilgili birtakım haberler çıkmaktadır. Bu çerçevede METRO AG Yönetim Kurulu Üyesi Joel Saveuse "real,- Türkiye'nin satışı ile ilgili hiçbir plan olmadığı gibi; real,- Hipermarketleri'nin üyesi bulunduğu METRO Group, gelecek vaat eden bu pazar içerisindeki tüm markalarının gelişimine inanmakta ve tam destek vermektedir. Önümüzdeki süreçte mevcut konumumuzu daha da güçlendirerek, hipermarket sektöründe önde gelen oyunculardan biri olmaya devam edeceğiz." diyerek şirketin tutum ve duruşunu vurgulamıştır.

Bu açıklama ile beraber real,- Hipermarketleri Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan şu sözleri ekledi. "Bizler perakende sektörü içerisinde büyümeye yönelik tüm fırsatları değerlendirmekteyiz. real,- Türkiye'nin muhtemel satışı veya el değiştirmesi ile ilgili tüm yorum ve haberler spekülasyondan ibaret olup, bu şekilde değerlendirilmelidir. "