Rektör Kılıç’tan Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne 171. Yıl Kutlama Ziyareti

Rektör Kılıç’tan Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne 171. Yıl Kutlama Ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Nevşehir İl Emniyet...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu'nu ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Abdullah Şengül, Genel Sekreter Sibel Akbaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Akandere ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu'nu makamında ziyaret etti. Rektör Kılıç, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu nezdinde tüm polis teşkilatının bu mutlu gününü kutlayarak kendilerine çiçek takdiminde bulundu.

Rektör Kılıç ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ise, kendilerine teşekkür etti. Kalayoğlu ile bir süre görüşen Rektör ve beraberindekiler, daha sonra Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeli ziyaret ederek kendilerinin bu mutlu gününü kutlayıp çiçek takdiminde bulundular.

Ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterine günün anlam ve önemini belirten düşüncelerini kaleme alan Rektör Kılıç, Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.