Rita'nın son görüntüleri gün yüzüne çıktı !

Rita'nın son görüntüleri gün yüzüne çıktı !

Gölcük'te cesedi bulunan Alman vatandaşı Rita Dari Winkler’in öldürülmesiyle ilgili son görüntüler ortaya çıktı.

Gölcük'te cesedi bulunan Alman vatandaşı Rita Dari Winkler'in havalanında kaydedin görüntüleri ortaya çıktı. Aynı görüntülerde cinayet zanlısı olarak aranan A.K.S.'de bulunuyor.

Görüntülerde, hakkında yakalama kararı çıkarılan A.K.S.’nin genç kadını Atatürk Havalimanı'nda karşılayışı görülüyor. İkilinin bir otomobille havalimanından çıktığı kameralara yansıyor.

Rita Dari Winkler’in Türkiye’ye gelirken, öldürülmesiyle ilgili aranan cinayet şüphelisi A.K.S. tarafından havalimanında karşılandığı ortaya çıktı. Genç kadının pasaport kontrolünün ardından kendisini bir otomobilin içinde bekleyen A.K.S.’nin yanına gittiği, daha sonra ikilinin birlikte havalimanından ayrıldıkları görüldü. Bir diğer görüntüde ise kadının cesedinin bulunma anı yer alıyor.

2-20160415202635.jpg

Öte yandan, cinayetle ilgili yapılan kazı çalışmalarında, ilk kazmanın vurulduğu bağevinin bahçesinde A.K.S.'nin olduğu düşünülen bazı kanlı giyecek parçaları bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin önce cesedi buraya gömmeye çalıştığı, ancak daha sonra bulunabilir şüphesiyle dükkana gömmeye karar verdiği tahmin ediliyor.