Rock-a Festivali Başlıyor

Rock-a Festivali Başlıyor

2007 yılından bugüne ücretli festivallere alternatif olarak gönüllülük ve dayanışma anlayışıyla organize edilen ROCK-A Festivali’nin 6’ncısı bu yıl yine Ege'nin mavi bayraklı sahillerinden Foça ilçesinde yapılıyor.

- 2007 yılından bugüne ücretli festivallere alternatif olarak gönüllülük ve dayanışma anlayışıyla organize edilen ROCK-A Festivali’nin 6’ncısı bu yıl yine Ege'nin mavi bayraklı sahillerinden Foça ilçesinde yapılıyor.

3-5 Ağustos 2012 tarihleri arasında “Deniz, Kum, Güneş Bu Festival Beleş” parolasıyla Foça Acar Kamping'te gerçekleştirilen festivale, Türkiye’nin dört bir yanından gelen alternatif yaşam tutkunu binlerce kişi katılacak. Katılımcılar, yanlarında getirdikleri çadırlarını kurup 3 gün boyunca bir yandan denizin ve müziğin tadını çıkarmak için son hazırlıklarını yapıyor.

Paylaşmanın, dayanışmanın ve eğlenmenin simgesi olarak nitelendirilen ROCK-A festivalinde daha önceki yıllarda olduğu gibi çalışma ve paylaşım atölyeleri dikkat çekiyor. Festivalde 25 alternatif müzik grubu ve müzisyenlerin sahne performansı ile Rock gruplarının konserlerinin ön planda olacağı belirtiliyor. Deniz, güneş ve plajı rock müzikle birleştirecek olan festivalin bu yıl ki sloganı “Benim Enerjim Bana Yeter” olarak ilan ediliyor.

ÇOK SAYIDA GRUP KONSER VERECEK

18.00'de başlayacak ve 01.00'e kadar sürecek üç günlük konserler programı şöyle:“Sky Crawlers, Necropolis, Ambulans, Bang, Deli Gömleği, Yavuzcan Çetin & Durmayan Orkestra, Salia Balia Band (Midilli), Ters Açı, Aysu & 4. Dünya, Takatuka Band, Adrenalin, Flört, Entu, Mavi Sakal (Karapaks), Nayah Sound System, Badoboombox, Red House, Meriva, Eski Bando, Enzo Ikah, Bandista, Rainbow Box”

Festival hakkında gazetecilere bilgi veren Rock A Basın Sözcüsü Şeref Can, şöylekonuştu: “Her yıl yeniden, çadırlarımızı, uyku tulumlarımızı ve bütün iyi dileklerimizi yanımıza alıp ROCK-A’da; paylaşmanın, dayanışmanın, eğlenmenin ve ayrıca yeni bir dünyayı düşleyebilmenin festivalinde buluşuyoruz. ROCK-A Gönüllüleri olarak biz yalnızca bir festival düzenlemiyoruz; yüreğimizde yeni bir dünya taşıyoruz.Şimdi, şu anda bu dünya büyümektedir.”

ROCK-A FESTİVALİ BAŞLIYOR

ROCK-A FESTİVALİ BAŞLIYOR

ROCK-A FESTİVALİ BAŞLIYOR

ROCK-A FESTİVALİ BAŞLIYOR