Rus kızın ölümünde alkol ve uuyşturucu izleri

Rus kızın ölümünde alkol ve uuyşturucu izleri
Güncelleme:

İstanbul'da ölen ve ailesinin Rus basınına "Cinayete kurban gitti" dediği Tatyana Çerhanova'nın alkol ve uyuşturucudan öldüğü belirlendi.

İstanbul'da ölen ve ailesinin Rus basınına 'Cinayete kurban gitti" açıklaması yapan Tatyana Çerhanova'nın, ilk tespite göre aşırı alkol ve uyuşturucuya bağlı öldüğü ortaya çıktı. Genç kızın birlikte uyuşturucu ve alkol aldığı sevgilisi tutuklandı.

Rus uyruklu Tatyana Çerhanova, geçtiğimiz yıl Kıbrıs üzerinden İstanbul'a geldi.  Anadolu Yakası'nda bir gazinoda çalışan genç kız en son 18 Kasım'da ailesiyle görüştü. Ailesinin iddiasına göre annesine aşık olduğu bir kişiyle evlenmek istediğini ama aşık olduğu Türk gencin ailesinin evliliğe karşı çıktığını bu sebeple birlikte kaçacaklarını söylediği iddia edilen Çerhanova bu görüşmeden sonra kızlarından haber alamadı. 

Tatyana Çerhanova, 28 Kasım günü bir otomobilin içerisinde ölü olarak bulundu. Çerhanova'nın annesi Rus basınına verdiği demeçte kızlarının, evliliği onaylamayan sevgilisinin ailesi tarafından zehirlenmiş olabileceğini iddia etti. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri genç Rus kızının ölümü sonrası yaptığı ilk incelemelerde genç kızın aşırı alkol aldığı ve ectasy hap kullandığını belirledi.Rus Çerhanova'nın cesedi üzerinde herhangi bir darp cinayet izi tespit edilmezken, ölümün alkol ve uyuşturucuya bağlı zehirlenme olarak gerçekleştiği tespit edildi. 

Genç kızın ölümünden önce en son yanında bulunan kişi olduğu belirlenen ve birlikte uyuşturucu ve alkol aldığı öne sürülen sevgilisi I.Y.' ise gözaltına alınıp tutuklandı.Rus güzel Tatyana Çerhanova'nın cesedini polis incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırırken, genç kızın kesim ölüm sebebinin uzmanlarca yapılacak otopsi sonucunda netleşeceği belirtildi.

Milliyet