Rüzgar Çetin davasında şaşırtan gelişme: Aile şikayetten vazgeçti

Rüzgar Çetin davasında şaşırtan gelişme: Aile şikayetten vazgeçti

Şehit polis İsmet Fatih Alagöz'ün eşi ve ailesi, şikayetinden vazgeçti.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in çarptığı otomobilde şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz ve ailesi şikayetlerinden vazgeçti.

Adana'da oturan şehit polisin eşi Özlem Alagöz ve ailesi, Adana Adliyesi'ne giderek, davanın görüldüğü İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmek üzere, "şikayet talebinden feragat" dilekçesi sundu.

Alagöz ailesinin dilekçesinde, "Sanık Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz. Bu doğrultuda gereğinin yapılmasını adı geçen tüm katılanlar adına vekaleten arz ve talep ederiz" denildi. Yaralanan polis memuru Emre Tetik de şikayetinden vazgeçmişti. Tutuklu yargılanan Rüzgar Çetin, 4 Ekim'de yeniden hakim karşısına çıkacak.

"SONUNA KADAR GİDECEĞİZ" DEMİŞLERDİ

Kazada ölen İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz'ün avukatı Yılmaz Abaşoğlu, Çetin Ailesi'nin müvekkiline birden fazla çocuklarının geleceği için yardım teklifinde bulunduğunu söylemişti. Şehidin eşi Alagöz de, “İnsanların tek dini para olmuş. Ama ben şikayetimi sonuna kadar sürdüreceğim” diye tepki göstermişti.

DHA