''Şakkanadak'' ekonomist iş başında: ''Türkiye asla krizde değil, herkes göbekli''

''Şakkanadak'' ekonomist iş başında: ''Türkiye asla krizde değil, herkes göbekli''
Güncelleme:

Yıllar önce katıldığı televizyon programında ''Şakkadanak dolar satarım'' çıkışıyla hafızalara kazınan ekonomist Necmettin Batırel, Türkiye'nin ekonomik krizde olmadığını savundu. Batırel'in, ''Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli'' sözleri tepki çekti.

2017 yılında katıldığı bir televizyon programında, "Merkez Bankası Başkanı olsam, 10 milyar dolar şakkadanak satarım! Şaşırır millet, dolar düşer" önerisinde bulunarak büyük ses getiren Necmettin Batırel'den yine çok konuşulacak bir çıkış geldi.

NECMETTİN BATIREL'İN TWEET'İ TARTIŞMA YARATTI
O günden beri "Şakkadanak ekonomist" olarak anılan Batırel, Türkiye'de ekonomik kriz yaşanmadığını ileri sürerek "Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor" dedi.

"HEM YERİM HEM YAKINIRIM"
Batırel kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi; "Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor. Peki bu nasıl oluşuyor, yemekle değil mi? O zaman sıkıntı var mı? Yok. Hem yerim hem yakınırım. Kimseyi kandırmayın."

''Şakkanadak'' ekonomist iş başında: ''Türkiye asla krizde değil, herkes göbekli'' - Resim : 1