Saltysardine ile ''Akıllı Giyin''in...

Saltysardine ile ''Akıllı Giyin''in...

Sağlıklı giyimin öncü ve tek markası Saltysardine, yeni koleksiyonuyla göz dolduruyor.

Tuzlu Sardalya anlamına gelen Saltysardine, çevreye daha duyarlı olmak ve duyaralılığı sürdürülebilir hale getirmek için tüketicileri bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

LEKE TUTMAZ  VE ÇEVRE DOSTU

Saltysardine, özellikle kadınların korkulu rüyası olan leke ve kir tutmaya karşı önlemini almış durumda. Saltysardine, leke ve kir tutmayan, Kalp atışlarını düzenleyen, ter göstermeyen, nefes alan, antibakteriyel olma ve radyasyondan koruma özelliklerine sahip. Bu sağlıklı ve kurtarıcı özellikleri bir arada bulunduran Saltysardine, su tüketimine de dikkat çekiyor.

Standart kıyafetlerde boyama işlemleri ile 1 kg. kumaş için 60 lt. su harcanırken, Saltysardine\'nin geliştirdiği yeni boyama tekniği ile sarfedilen su miktarı 12 LT\'ye düşürülmüştür.

AMAÇ TÜKETİCİYİ BİLİNÇLENDİRMEK

Saltysardine\'nin öncelikli amacı tüketiciyi bilinçlendirmektir. Şöyle ki, Saltysardine ürünü satın alırken, diğer ürünlerin 1/5 i kadar su tüketilerek hazırlanmış ürünleri müşterilerine sunarak çevreye verdiği önemi vurguluyor. \'Saltysardine\' müşterileri bu bilinçle daha sürdürülebilir bir gelecek için katkıda bulunmalarının haklı gururunu taşıyor.

‘AKILLI GİYİN’İYORLAR

Bir grup mühendis \'Saltysardine\' markası altında buluşup, nanoteknoloji, akıllı giyim ve ekolojik tekstiller üzerine çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaların temelinde, \'Akıllı Giyin\' felsefesi yatıyor. İnsanlar Saltysardine ile bilinçleniyor. Yaşamlarını koruma altına alıyor.

FAYDALAN AMA TÜKETME…

Çevreye saygılı, insan sağlığına zararsız sertifikalı giysiler kullan.

\'Saltysardine\' ile leke tutmayan, kolay ütülenir pantolon ve gömlekler giyerek su, deterjan ve enerji sarfiyatını düşürmek mümkün...

Limon kabuğundan elde edilen limon terpeninden üretilen, doğada %100 biyolojik parçalanabilir deterjan olan SALTYWASHER; Çamaşırlarımızı yıkarken renkli/beyaz ayrımına son veriyor.

Aynı zamanda renkli çamaşırlarımızdan akan boyayı üzerine çeken FIXOS havlusunu kullanarak denizlerimizi korumak da elimizde.

BEBEKLERİNİZİ ANNE KARNINDA KORUMAK MÜMKÜN

Giyilebilir teknolojilerin hayatımıza girdiği günümüzde, evde, ofisimizde her yerde elektromanyetik alanlarla karşı karşıya yaşıyoruz. Saltysardine geliştirdiği BABYCORE teknolojisi ile kıymetli bebeklerimizi anne karnında koruyor.

Saydığımız bu \'Saltysardine\' ürünlerine, Mall Of Istanbul, Pendik Marina, Netsel Marmaris Marina, Bandırma Liman AVM mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda, www.saltysardine.com\'dan da \'Akıllı Giyin\'ebilirsiniz.