Sanko Okulları Öğrencilerine İki Ödül Daha

Sanko Okulları Öğrencilerine İki Ödül Daha

Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri Uluslararası MEDMUNTR2016 (Mediterranean Model United Nations-Akdeniz Modeli Birleşmiş Milletler) Konferansından...

Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri Uluslararası MEDMUNTR2016 (Mediterranean Model United Nations-Akdeniz Modeli Birleşmiş Milletler) Konferansından iki ödülle döndü.

Antalya'da düzenlenen ve FIFA, SOCHUM, MARVEL ve NATO komitelerinden oluşan MEDMUNTR2016 Konferansı'na Türkiye ve yurt dışından seçkin üniversiteler ve liseler katıldı. Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden Zeynep Simgül Büyükbeşe NATO Komitesinde İtalya'yı temsil ederek,gündemdeki Suriye sorunlarına İtalya'nın bakış açısıyla çözüm önerileri sundu. Üniversite öğrencilerinin de yer aldığı NATO Komitesinden Zeynep Simgül Büyükbeşe "Special Mention/HonorableMention" Özel Ödül ve Seçkin Delege ödülünü kazandı. MARVEL Komitesinde ise öğrenciler sanal dünya karakterlerini temsil ederek sanal dünyanın sorunlarını tartıştı. Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden Burcu Erkılıç "Thor Girl" karekterini, Başak Umay Kuday "Deadpool" karakterini ve Çağnur Kutsal ise "Ironman" karakterini temsil etti. Çağnur Kutsal "OutstandingDelegateAward" Seçkin Delege ödülüne değere görüldü.

Özel Sanko Okulları Yabancı Diller Direktörü Sultan Ulu, yabancı dil eğitimine çok önem verdiklerini belirterek, "Okulumuzda İngilizce, Almanca ve İspanyolcadil eğitimi veriyoruz. İngilizce dil eğitimimizde hızlı bir ivme sergiliyoruz ve Uluslararası MEDMUNTR 2016 Konferansından iki ödülle dönmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.