Şanlıurfa Kariyer Günleri

Şanlıurfa Kariyer Günleri

SANKO Üniversitesi Şanlıurfa'da düzenlenen 7'inci Kariyer Günleri" kapsamındaki Üniversite Tanıtım Fuarında yerini aldı.

SANKO Üniversitesi Şanlıurfa'da düzenlenen 7'inci Kariyer Günleri" kapsamındaki Üniversite Tanıtım Fuarında yerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 14-15-16 Nisan 2016 tarihlerinde, Şanlıurfa Topçu Meydanında düzenlenen fuara çok sayıda öğrenci, eğitimci ve veli ilgi gösteriyor. Fuarın açılışını gerçekleştiren Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, Sanko Üniversitesi standını ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgiler aldı. Sanko Üniversitesi standı fuarda yoğun ilgi görürken, görevliler ziyaretçilerle üniversite ile ilgili bilgiler paylaşıp, sınava girmek için hazırlıklarını sürdüren öğrencilerin meslek seçimi konusundaki sorularını yanıtlıyor. Tematik tıp üniversitesi olan Sanko Üniversitesi standında, özellikle tıp ve sağlık bilimleri alanında eğitim almak isteyen öğrencilere bölümler, teknik altyapı, akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarla hakkında bilgiler verildiği vurgulandı. Öğrencilere üniversiteye ilişkin çeşitli tanıtım materyalleri takdim edildiği söylendi. SANKO Üniversitesi yetkilileri LYS öncesi öğrencileri, hem fiziki şartları, hem de üniversitelerin genel yapısını yerinde görmeleri için üniversitelerine davet ediliyor. 2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesinde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp ve Hemşirelik alanlarında yüksek lisans eğitimi verildiği açıklandı