Saran'dan Elazığlı gençlere büyük müjde

Güncelleme:

Elazığ'da meydana gelen ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgesine yardımlar devam ederken bir güzel haber de ünlü iş insanı Sadettin Saran'dan geldi.

Türkiye dört bir koldan depremin vurduğu Elazığ'ın yaralarını sarmaya çalışıyor. Yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ederken Elazığ'a bir yardım eli de ünlü iş insanı Sadettin Saran'dan geldi.

Daha önce Türkiye genelinde toplam 19 adet spor salonunu hizmete açan Sadettin Saran, 20'nci spor salonunu da depremin vurduğu Elazığ'da açmaya hazırlanıyor. Saran ayrıca deprem bölgesinde 100 ilk öğretim öğrencisine de burs verecek.

Bakan Soylu deprem sonrası düzenlediği basın toplantısında "Saran şirketler grubu Doğukent diye bir yerimiz var ve oranın bir spor salonuna ihtiyacı var. Oraya çok güzel bir spor salonu yapma konusunda bir irade ortaya koydu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Bakan Soylu'nun ardından bir basın açıklaması yapan Saran Holding,

"Bugün, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun basın toplantısında açıkladığı gibi Saran Group olarak 19 yıldır her yıl inşa edip, açılışını yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na hibe ettiğimiz spor salonlarımızın 20'ncisini bu yıl Elazığ’da yapacağız. Buna ek olarak, bölgede Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirleyeceği 100 ilk öğretim öğrencisine eğitim bursu vereceğiz. Yine bu yıl 20. kez yapacağımız, her yıl 50 çocuğumuza İstanbul’u yaşattığımız,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gezisini Elazığ’lı çocuklarımızı ağırlayarak gerçekleştireceğiz.

Seçiniz...