Sarıgül'den Şişli Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi

Sarıgül'den Şişli Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi
Güncelleme:

DSP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Şişli Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Şişli'ye kazandıracaklarını açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala DSP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Şişlişere bir müjde daha verdi.

"Şişli'nin ışıklarını yeniden yakacağız" sloganıyla sahaya inen Mustafa Sarıgül, Şişli'nin Türkiye'nin örnek ilçesi olması için çalışacaklarını belirterek Şişli'ye Şişli Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kuracaklarını açıkladı.

"Şişli'de bir ilke daha imza atacağız" diyen Sarıgül projenin detaylarını şu sözlerle açıkladı:

"Şişli Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açacağız.

Engellilerimizin yaşamsal ve sosyal ihtiyaçlarını özel personel ve uzman hekimler karşılayacak. Burada tedavi olacaklar. Burada psikolojik destek programlarından yararlanacaklar. Günlük kişisel bakımları burada yapılacak.

Şişli Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde otel konforunda odalar, konferans salonu, kütüphane, el işi ve resim atölyesi olacak.

Engellilerimiz evlerinden ücretsiz ring seferleri ile alınacaklar ve Şişli Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayata tutunacaklar."

Seçiniz...