Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç projelerini açıklıyor

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç projelerini açıklıyor
Güncelleme:

Sarıyer Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Genç, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olduğu Sarıyer'deki projelerini açıklıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Sarıyer Belediye Başkanlığı için yeniden aday olan Şükrü Genç, Sarıyer'de geride bıraktığı 2 dönemin ardından yeni projeleriyle geliyor.

Sarıyer Belediye Başkanlığı görevine 3'üncü kez talip olan Genç 16 Mart Cumartesi günü Sarıyer Belediyesi ana hizmet binasında yer alan Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısında yeni projelerini açıklayacak.

"Sarıyer’de halkın iktidarının temellerini attığımız 2009 yılından bugüne kadar yaşama geçirdiğimiz her projeyi, gerçekleştirdiğimiz her faaliyeti vatandaşlarımızla birlikte başardık. Birlikte karar aldık, birlikte uyguladık. Şimdi Sarıyer’i daha ileriye taşıyacak projelerin zamanı" diyen Genç toplantıda geride bıraktığı 10 yıllık Sarıyer Belediye Başkanlığı dönemine ilişkin değerlendirmeleriyle birlikte yeni dönemdeki projelerini paylaşacağını açıkladı.

Seçiniz...