Satılık Köpekler ve Fiyatları

Satılık Köpekler ve Fiyatları
Güncelleme:

Satılık köpek alırken, bütçenizi, köpeğe ayırabileceğiniz bakım süresini ve köpeğin yaşayacağı yeri de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

www.kankakopek.com en sağlıklı ve ırk garantili köpek yavrularını üretmektedir. Piyasada bulunan satılık köpek üretimi çiftlikleri içerisinde yavru çeşitliliğimiz ve safkan türlerimiz ile her sene olduğu gibi bu senede sizlerin yanında olmaya devam ediyor.Cocker, Cavalier King, Doberman, Alman Kurdu, Rottweiler, Sibirya Kurdu, Pug, Golden, Samoyed ve daha birçok farklı yavru içerisinden sizin için en doğru olan türü seçmek için uzman ekip ile görüşebilir ve satılık köpek yavrusu seçeneklerimizden dilediğinizi alabilirsiniz.

Köpek Seçiminde Büyük Irk mı Küçük Irk mı?

Satılık köpek alırken, bütçenizi, köpeğe ayırabileceğiniz bakım süresini ve köpeğin yaşayacağı yeri de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Satılık köpekler içerisinde irili ufaklı pek çok cins bulunmaktadır ve hem alacağınız yavrunun hem de sizin rahatınız için doğru ırk seçimi çok önemlidir. Büyük ırkları beslemek, özellikle apartmanda oldukça zor olmaktadır. Doğası gereği pek çok dış etkene havlayarak tepki veren köpekler, komşularınızla aranızda sorun yaşamanıza neden olabilmektedir. Büyük ırk köpekler, apartman daireleri gibi ufak alanlara hapsedildiklerinde genellikle mutsuz olmaktadır. Hatta pek çok köpeğin hareketsizlik ve dar alanlarda yaşamaktan ötürü depresyona girdiği dahi bilinmektedir. Bu sebeple apartman dairesinde bir köpek beslemek istiyorsanız web sitemizde yer alan satılık köpeklerin arasından küçük ırkları tercih edebilirsiniz.

Köpek Seçiminde Bütçenin Önemi

Doğru köpek ırkı seçiminde, sahip olduğunuz bütçenin de büyük önemi bulunmaktadır. Büyük boyutlardaki köpekler, midelerinin de daha geniş olmasından ötürü günlük daha fazla yiyeceğe ihtiyaç duyacaklardır. Bu da kuru mama ya da yaş mama ihtiyaçlarınızı doğrudan arttırmaktadır. Eğer bütçeniz büyük bir köpeğim beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek güçte değilse, fazla büyümeyen, minyon tipli satılık köpekler üzerinden seçiminizi yapabilirsiniz. Ayrıca bütçenizi hesaplarken, köpeğinizin yavruluk döneminden yetişkinlik dönemine kadar olması gereken aşıları da düşünmeniz gerekmektedir.

Köpek Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir köpeği evlat edinirken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Özellikle de yavru köpek alırken hayvanın gözlerinin parlak olmasına, göz pınarlarında çapaklanma olmamasına, akıntısız bir burna sahip olmasına önem vermeniz, hasta bir yavru almamanız açısından çok mühimdir. Ayrıca almayı planladığınız yavrunun tüyleri parlak, sık ve sağlıklı görünmelidir. Hayvanın derisinin üzerinde açık yara ya da farklı enfeksiyon belirtileri gözlemlenmemelidir. Dişleri parlak olmalı ve ağzını açtığınızda içerden kötü kokular gelmemesi gerekmektedir. Bu gibi noktalara önem verdiğiniz takdirde, sağlıklı bir yavru sahibi olarak köpeğinizle birlikte uzun yıllar geçirebilmeniz mümkündür.

Köpek Nereden Alınmalıdır?

Günümüzde evcil hayvan satışı gerçekleştiren pek çok kişi ve kuruluş bulunmaktadır. Her geçen gün büyümeye ve genişlemeye devam eden evcil hayvan satışı sektöründe, sağlıklı ve safkan yavru seçmek de bir o kadar zor olmaktadır. Her firma kendi köpeklerinin en iyisi olduğunu iddiaa etse de, bugün pek çok çiftlikte sağlıksız koşullar altında üretimi yapılan köpekler, sahiplendirildikten çok kısa bir süre sonra birçok hastalığa yakalanmakta ve çoğu zaman da ölmektedir. Yavru köpek alacağınız yerin sertifikalarına özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir. Bugün evcil hayvan dükkanlarında satılan hayvanların çoğu bir kafeste ömürlerini geçirdikleri için, hem ruhsal hem de bedensel olarak birçok sorunla karşı karşıya kalmaktadırlar. Ancak açık havada gezme imkânlarının bulunduğu çiftliklerde büyütülen ve satışı gerçekleştirilen yavrular, dükkânlarda satılanlara göre hem daha sağlıklı hem de hareketli olmaktadırlar.

Neden KankaKöpek'i Tercih Etmeliyim?

Çiftliğimizde yer alan tüm yavru köpeklerimiz, veteriner hekimimizin sağlık kontrollerinden düzenli olarak geçmektedir. Doğdukları andan itibaren aşıları ve diğer gerekli bakımları gerçekleştirilen yavrularımızın hiçbir sağlık problemi bulunmamaktadır. Firmamızın garantisi ile almak istediğiniz yavru köpekleri Türkiye'nin her yerine en konforlu ulaşım imkânları ile 1 gün içerisinde gönderebilmekteyiz. Yavrularımızı temin ettikten sonra ise olası soru ve sorunlarınızda 7/24 uzman ekip arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.

Etiketler alırken