Sbs’de Türkiye Birincisi Alanyadan

Sbs’de Türkiye Birincisi Alanyadan

2012 Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alan Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Ece Gülen, Türkiye birincisi oldu.

- 2012 Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alan Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Ece Gülen, Türkiye birincisi oldu.

2012 SBS sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 1 milyon 75 bin 533 öğrencinin katıldığı sınav sonuçlarına göre Alanya Özel Hayat Ufuk Koleji öğrencisi Ayşe Ece Gülen tüm soruları doğru cevaplandırarak, 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Ayşe Ece Gülen, “Böyle bir başarı elde ettiğim için çok mutluyum. Başarımı disiplinli ve düzenli çalışmama borçluyum. Bu başarıyı elde etmemde çok büyük emeği olan Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu'na, tüm öğretmenlerime ve maddi-manevi desteklerini her zaman hissettiğim aileme çok teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu Müdürü Muhterem Kılınç ise, “Kurulduğundan beri yurt içinde ve yurt dışında sayısız başarılara imza atmış olan Ufuk Eğitim Kurumları bir Türkiye birinciliği daha kazanarak başarılarına yeni bir halka eklemiştir. Türkiye birincisi olan öğrencimizin yanı sıra üç öğrencimiz sadece birer soruyu yanlış yaparak önemli bir başarı elde ettiler. Öğrencilerimizden İrem Yetkin 496.734 puan, Emine Elif Şeker 496.551 puan ve Ayşegül Kasapoğlu 495.386. puan aldılar” diye konuştu.