SDÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ -SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNE PROF. DR. MEHMET TUĞRUL SEZER GETİRİLDİ

SDÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ     -SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNE     PROF. DR. MEHMET TUĞRUL SEZER GETİRİLDİ

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan'ın istifasının ardından bu göreve Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer getirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan'ın istifasının ardından bu göreve Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer getirildi.

Sezer, düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında bilgiler verdi. 17 yıldır SDÜ bünyesinde görev yaptığını söyleyen Sezer, görev süresi içinde Akdeniz Üniversitesi'nde ve yurt dışında görev üstlendiğini kaydetti. Prof. Dr. Kutluhan'ın istifasının ardından kendisine bu görev teklif edildiğini söyleyen Sezer, Pazartesi gününden itibaren göreve başladığını aktardı.

Zor bir görev üstlendiğini söyleyen Sezer, sağlıkta dönüşüm programından üniversite hastanelerinin olumsuz etkilendiğini ancak hizmet kervanını yürütmeye devam edeceklerini belirtti. Kurumların ve makamların kalıcı, insanların ise geçici olduğunu dile getiren Sezer, görevini de bu anlayışla yürüteceklerini aktardı.

Tek amaçlarının hastanenin Isparta Halkına ve bölgeye en iyi şekilde hizmet vermesini ve üniversiteye, Isparta'ya layık bir aşamaya gelmesini sağlamak olduğunu söyleyen sezer, enerjilerini bu yönde kullanacaklarını kaydetti.

Başhekim yardımcılarını da tanıtan Sezer, Doç. Dr. Murat Yarıktaş, Doç. Dr. Doğan Erdoğan, Yrd. Doç. Dr. Özlem Türk, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Yener, Doç Dr. Selçuk Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Murat Ceyhan'ın göreve başladığını belirtti.

Sezer, genç ve başarılı bir ekip oluşturduklarını kaydetti.