Seçim için koştururken sağlık için de yürüdü

Seçim için koştururken sağlık için de yürüdü
Güncelleme:

Yerel seçimlere çok az bir zaman kala adayların çalışmaları son hız devam ederken, aylardır çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat’da tek bir gününü boş geçirmiyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Kuruçeşme parkından başlayarak Bebek Parkı’na kadar ‘Sağlığına sahip çık yürüyüşü’ düzenleyen Rıza Akpolat, eşi, çocukları ve vatandaşla birlikte hem yürüyüş yaptı hemde halkla güzel bir Pazar gününde iç içe olma fırsatı yakaladı.

“Biz Böyle Yöneticileri Görmeyi Çok Özledik”

Havanın da oldukça güzel olmasıyla keyifli bir aktiviteye dönüşen yürüyüşe gencinden yaşlısına birçok vatandaş katıldı. Rıza Akpolat’a Kuruçeşme Parkı’ndan Bebek Parkı’na kadar eşlik eden vatandaşların keyfi ve neşesi görülmeye değerdi. ‘Başkan adayı ile birlikte yürüyüş yapmak çok naif bir düşünce biz böyle yöneticileri görmeyi çok özledik’ gibi tepkilerle karşılaşan Akpolat’ın vatandaşa yanıtı ‘inşallah bundan sonra hep birlikte daha güzel aktivitelerde sürekli buluşacağız” şeklinde oldu.

Yürüyüş boyunca eşi ve kızları ile birlikte yürüyen Akpolat’ın varış noktasına gelene kadar katılımcılara ‘dikkatli yürüyün, denize düşmeyin, yola çıkmayın’ gibi uyarılarda bulunması ve sürekli olarak güvenliği sağlamaya çalışması gözlerden kaçmadı. Yürüyüş boyunca her ihtimale karşı sağlık ekipleri de korteje eşlik etti.

Seçim için koştururken sağlık için de yürüdü - Resim : 1

Belediyemiz Yeşillere Saygı Gösterecek

Yürüyüşte bulunan basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Rıza Akpolat, Bugün sağlıklı yaşam için yürüyoruz. Karbon ayak izini azaltacağız önce kendi bulunduğumuz yerlerde karbon Salınımını ölçeceğiz ve belediye filomuzu da Karbon Salınımına göre tekrardan düzenleyeceğiz. Belediyemiz yeşillere saygı gösterecek ve yeşillere saygılı olarak yöneteceğiz" dedi.

Seçim için koştururken sağlık için de yürüdü - Resim : 2

Yürüyüş sonunda Bebek Parkı’nda vatandaşlar için hazırlanan meyve ikramlarını kendi elleriyle sunan Rıza Akpolat vatandaşın yürüyüşe dair olumlu tepkiler vermesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Seçim için koştururken sağlık için de yürüdü - Resim : 3

Etiketler Beşiktaş CHP