Seçimde çifte oy skandalı sosyal medyada

Seçimde çifte oy skandalı sosyal medyada
Güncelleme:

24 Haziran seçimleri için Belçika'da oy veren ve oy verme anını Facebook'tan paylaşan bir vatandaş uçakla geldiği Türkiye'de tekrar oy vererek bu anı da sosyal medyadan paylaştı.

Türkiye 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimi için geri sayıma başlamışkenyurtdışında yaşayan vatandaşlar da bugün mesai sonuna kadar oy vermeye devam ediyor.

Yurtdışında yaşayan bir vatandaş bugün sosyal medya hesabından hem yurtdışında hem de Türkiye'ye dönüşünde havalimanında kullandığı oyun fotoğraflarını paylaştı.

BELÇİKA'DA İLK OY

Belçika'da yaşadıı öğrenilen Şengül E. adlı vatandaş ilk oyunu Belçika'da kullandı ve oy kullanırken çektirdiği fotoğrafı "Oyumuzuda kullandik vatanimiza milletimize hayirli olur yolumuza DEVAM ederiz inşallah" notuyla paylaştı.

İZMİR'DE İKİNCİ OY

Şengül E. ardından uçakla geldiği İzmir'de bir kez daha oy kullandı. Şengül E. İzmir Havalimanı'ndaki oy kullanma anını da Facebook'ta "Hayirli olur insallah" notuyla paylaştı.

FOTOĞRAFLARA YORUM YAĞDI

Şengül E.'nin bu paylaşımları üzerine fotoğrafların altında çok sayıda yorum gelirken "Masallah komsum oyları Çifter Çifter kullandin bu herkese nasip olmaz" yorumuna "Bu seferlik oyle oldu figencim nazip diyeyim" yanıtını verdi.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

Seçimde çifte oy skandalı sosyal medyada - Resim : 1

Seçimde çifte oy skandalı sosyal medyada - Resim : 2