Sedat Peker’den dikkat çeken Muhsin Yazıcıoğlu paylaşımı

Sedat Peker’den dikkat çeken Muhsin Yazıcıoğlu paylaşımı
Güncelleme:

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, 'basın danışmanı' olduğu öne sürülen Emre Olur’un, Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir dönem koruması olan Erol Yıldız'ın ölümüne ilişkin açıklamalarını paylaştı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine getirilen paylaşım ve video kısıtlaması nedeniyle vermek istediği mesajları rtweetler aracılığı ile sağlıyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Erol Yıldız’ın, Ankara’da kendi otomobilinin altında kalarak öldüğü öne sürüldü. Polis teşkilatında çalışan Yıldız, Kahramanmaraş 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde Yazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin 19 sanığın yargılandığı davada 23 Mayıs’ta üç polisle birlikte tanık olarak ifade verecekti.

Peker de konuya ilişkin dikkat çeken bir takım paylaşımları rtweet etti.

“EROL YILDIZ’IN KAZA İLE ÖLDÜĞÜNE BİZİ KİMSE İNANDIRAMAZ”

Sedat Peker'e yakınlığı ile bilinen ve 'basın danışmanı' olduğu öne sürülen Emre Olur, dün yaptığı paylaşımlar ile Erol Yıldız’ın yedi gün sonra görülecek davada tanık olarak ifade vereceğine dikkat çekti.

Olur, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

“1-Muhsin Başkan’ın şehit edilmesi ile ilgili Mayısın 23’ünde yani yedi gün sonra görülecek davada kilit tanık olan koruma polisinin kendi arabasının altında kazayla öldüğüne inanmamızı beklemek Yüce Türk Milleti ile dalga geçmekten başka bir şey değildir.

2-Bu olayın kaza olduğuna dair vicdanları rahatlatacak delilleri kamuoyuyla paylaşmayanlar Gerçek Türk Milliyetçilerinin gazabından asla kurtulamayacaklar. Karanlık noktaların aydınlatılamaması için öldürüldüklerine inanılan

3-AKP İzmir 2. İl Başkanı Ahmet Kurtuluş, Almanya’da Osmanlı Ocakları Yöneticisi Taner Ay, Kıbrıslı uyuşturucu baronu ve kara para aklayıcısı halil falyalının öldürülmesi olayındaki gibi gerçek suçlulara ulaşılmasını engelleyecek şüpheli infazlardan biri olmadığına

4-Hiç kimseyi inandıramazlar. Muhsin Yazıcıoğlu’nu bazılarının söylediği gibi fetöcüler şehit ettiyse, fetöcülerin gücünü kaybettiği bu dönemde şahitliği ile Muhsin Yazıcıoğlu cinayetini ortaya çıkartacak koruma polisinin kaza süsü verilerek şehit edilmesini kim

5-Organize etmiş olabilir? Türk kamuoyu acilen bu soruların cevabını beklemektedir. Büyük Birlik Partisi’nin MYK üyesi Ali Karahasanoğlu’nu hem dün hem de ondan önceki gün, bugün kaza ile öldüğü söylenen

6-Erol Yıldız (bizce şehittir) arayarak “Mahkeme gününe kadar başıma bir şey gelirse bilin ki bu bir suikasttir. Çünkü Muhsin Başkan’ın şehit olduğu gün helikoptere binmeden önce son görüştüğü kişi Ünal Kurt isminde fetöden yargılanan kişinin

7-Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na vereceği bir dosya ile ilgili şahitlik yapacağım.” dedi. MYK üyesi Ali Karahasanoğlu’na bu sözleri söyleyen, bizce şehit olan polis memuru Erol Yıldız’ın kaza ile öldüğüne bizi kimse inandıramaz.

8-Vatanseverim ya da yurtseverim diye kendini tanımlayan bütün herkes bu olayın üstüne gitmelidir. Bizce bu polis memuru kardeşimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun cinayetini örtbas etmek için şehit edilmiştir.

9-Bizce şehit Erol Yıldız kardeşimiz 1.90 boyunda 105 kilo ağırlığında olan bir kişi (yani Herkül gibi). Opel marka aracı elleri ile kaldırır. Tekrardan söylüyorum, Türk vatanseverlerini bu kaza hikayesine inandıracak tüm deliller kamuoyuna paylaşılmalıdır.

10-Aksi halde bugünün muktedirleri gerçek Türk Milliyetçilerinin üzerlerine yükleyecekleri vebali asla taşıyamazlar.”