Sedat Peker’den SADAT paylaşımı!

Sedat Peker’den SADAT paylaşımı!
Güncelleme:

Sosyal medya yasaklısı olduğu bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Peker'in hedefinde ise SADAT vardı. Sedat Peker SADAT için "SADAT’ın durumu farklı çünkü bunların elinde çokça silah var" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti heyeti, partisinin MYK toplantısının ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi’nin kurucusu olduğu SADAT’ın (Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.) İstanbul  Beylikdüzü’ndeki merkezine ani bir baskın gerçekleştirmişti.

Bina önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlku, “Burası terörist yetiştiren bir kurumdur” dedi. CHP Lideri’nin SADAT’ın önüne gitmesiyle birlikte daha önce konu hakkında birçok paylaşım ve açıklama yapan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’de SADAT ile ilgili yeni bir retweet yaptı.

Peker’in, “1- 40 yaş altı kardeşlerim, dün yayınlamış olduğum (SADAT) dosyasıyla ilgili biraz daha fazla gayret sarf ederseniz sevinirim. Ne yalan söyleyeyim, bazen ben dahil hepsini çöpe atın dediğim 40 yaş üstü dostlarımız konuları daha dikkatli takip ediyorlar” paylaşımını alıntılıyarak yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Tamam deyyus-u ekber’i merak ediyorsunuz. Ancak SADAT konusu çok ciddi bir konu. SADAT’ın durumu farklı çünkü bunların elinde çokça silah var. Sedat Peker bunları demeden de Sadat tehlikeli bir şekilde dikkatimi çekmişti. Şimdi sorular cevaplanmalı!”