Şehidin Hamile Eşine Acı Haber Verildi

Şehidin Hamile Eşine Acı Haber Verildi

ŞIRNAK'ta şehit olan Ulaştırma Uzman Çavuş Cihangir Can'ın Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde oturan hamile eşi Tuğba Can'a acı haber, kaymakam ve askeri...

ŞIRNAK'ta şehit olan Ulaştırma Uzman Çavuş Cihangir Can'ın Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde oturan hamile eşi Tuğba Can'a acı haber, kaymakam ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce şehit edilen Ulaştırma Uzman Çavuş Cihangir Can'ın Eğirdir'e bağlı Altınkum Mahallesi'nde oturan eşi Tuğba Can'a acı haber Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ve askeri yetkililer tarafından verildi. Eşinin şehit olduğu haberini alan Tuğba Can, sinir krizi geçirdi. Evin bulunduğu binaya Türk Bayrağı asıldı. Isparta Valisi Vahdettin Özkan da eve giderek taziyede bulundu.

EŞİ 6 AYLIK HAMİLE

Şehit Cihangir Can'ın Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda görevli olduğu ve 1 yıl önce Tuğba Can ile evlendiği belirtildi. Şehit Can'ın geçici görevle Şırnak'a gittiği, eşinin ise Eğirdir'de özel bir anaokulunda öğretmen olarak görev yaptığı kaydedildi. 6 aylık hamile olduğu belirtilen Tuğba Can, eşinin cenazesi için Mersin'e gitti.

Şehit Cihangir Can ve eşinin, doğacak bebeğin ismini belirlediği sosyal medyada yaptıkları bir paylaşımda yer aldı. Paylaşımda, "Biz artık 3 kişiyiz. Eşim, ben, oğlum. Mehmet Tuğhan" yazısının yer aldığı görüldü.

FOTOĞRAFLI