Şehit cenazesinde tepki çeken an !

Güncelleme:

İdlib'te rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in Afyonkarahisar'daki cenaze namazı esnasında İYİ Partili Milletvekili Aylin Cesur'un fotoğraf çektirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

İdlib’te rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cemaatin önüne geçip fotoğraf çektirmesi şaşkınlıkla karşılandı. Cesur'a sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterirken #FotoğrafınBatsın etiketi Türkiye gündeminin ilk sırasında yer aldı.
 
 İdlib’teki saldırıda şehit olan 36 Mehmetçik’ten Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin dün memleketi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

NAMAZ KILANLARIN ÖNÜNE GEÇEREK POZ VERDİ

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, cenaze namazı kılanların önüne geçerek tek başına ilk önce namaz kılıyormuş gibi poz verdi ve ardından da ellerini açıp cemaatle birlikte dua etti.

DANIŞMANI CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLEDİ

Milletvekili Cesur’un bu hareketi şaşkınlıkla karşılanırken, bu anları da kendi danışmanı cep telefonu ile görüntüledi. Milletvekili Cesur tarafından sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar bir taraftan tepki çekerken bir yandan da şaşkınlıkla karşılandı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un şehit cenazesindeki davranışları sosyal medya kullanıcılarının tepkisi çekti. #FotoğrafınBatsın etiketi Türkiye gündeminin ilk sırasında yer aldı.