Şehit düşen Yarbay'dan ailesine: Belki bir daha gelemem !

Şehit düşen Yarbay'dan ailesine: Belki bir daha gelemem !

Şehit yarbay, Ankara'daki ailesiyle "belki bir daha gelemem" diyerek vedalaşmış..

Hakkari Dağlıca'da şehit olan askerlerden Yarbay İhsan Ejdar’ın Ankara’daki evine ateş düştü. PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Ejdar’ın ailesine şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin Altunay isimli kızı ise babasının acı haberini vermek için okuldan çağrıldı. Ailesi ile en son kurban bayramında ziyaret eden Yarbay İhsan Ejdar'ın giderken, "Terfi aldım ama hüzünlü gidiyorum. Belki bir daha gelemem" diyerek ailesi ve komşuları ile tek tek vedalaştığı öğrenildi.

ANKARA ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Şehidin ailesinin evinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatılırken, evin önünde de taziye çadırı kuruldu. Şehit Yarbay’ın evli ve bir kızı olduğu öğrenildi.

Komşuları, şehit Yarbay’ın ana ocağına en son Kurban Bayramı’nda geldiğini ve ayrılırken de yakınlarına “Belki bir daha gelemem” dediğini anlattı. Yarbay’ın ayrıca terfisini de bayramda aldığı kaydedildi.

Ailenin Cenk Kadıoğlu isimli komşuları, Kurban Bayramı’nda terfi alan Yarbay’ın, “Terfi aldım ama üzüntülü gidiyorum. Belki geri dönemem” diyerek helallik aldığını kaydetti.

Yarbay’ın annesi Fehmiye Ejdar ve babası Ali Ejdar ile aynı binada karşılıklı dairede oturduklarını belirtildi. Nalan Ejdar ile evli olan Yarbay’ın 2001 doğumlu bir de kızı bulunuyor.

Aslen Amasya’nın Merzifon ilçesi Gümüşhacı köyünden olan 1972 doğumlu şehit Yarbay Ejdar’ın cenazesinin, yarın Kocatepe Camii’nden kalkması bekleniyor.