Şehit Uzman Çavuş Koç'a son veda

Şehit Uzman Çavuş Koç'a son veda
Güncelleme:

Ağrı'da teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Koç'un naaşı Isparta'da defnedildi.

Ağrı'da  teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Koç'un naaşı, Isparta'da defnedildi. Törene İçişleri Bakanı Soylu ile Jandarma Genel Komutanı Çetin de katıldı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde teröristler ile güvenlik  güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Göksel Koç'un  (40) cenazesi memleketi Isparta'da toprağa verildi. 

Şehit Koç'un Türk bayrağına sarılı naaşı, helallik alınması için  Keçiborlu ilçesi Kozluca köyündeki baba evine getirildi. Daha sonra şehit Koç  için 19 Mayıs İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törene, şehidin yakınlarının  yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif  Çetin, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti  Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, belediye başkanları, Kıbrıs gazileri,  askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Bakan Soylu ile Orgeneral Çetin, şehidin ailesine ve yakınlarına  başsağlığı diledi.

Şehidin 4 yaşındaki kızı Ecem Naz, törende askeri üniforma giydi.

Cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, tekbir  getiren binlerce kişinin katılımıyla mezarlığa götürüldü. Şehidin naaşı Kozluca  köyü mezarlığında toprağa verildi.