Şehitlerin Adına Hatıra Ormanı

Şehitlerin Adına Hatıra Ormanı

Mardin'de AK Parti Gençlik Kollarınca teröristlere yönelik operasyonlarda, şehit düşen güvenlik güçlerinin anısına hatıra ormanı oluşturuldu

MARDİN (AA) - Mardin'de AK Parti Gençlik Kollarınca PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarda, farklı tarihlerde şehit düşen güvenlik güçlerinin anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikildi.

AK Parti Mardin Gençlik Kollarınca operasyonlarda şehit edilen güvenlik güçlerinin anısını yaşatmak amacıyla, Nusaybin yolu üzerinde ağaç dikim alanında oluşturulan hatıra ormanına polislerin de katıldığı törenle, fidan dikimi yapıldı.

AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak, fidanlarda güvenlik güçlerinin adının bulunduğu, 10 ilçenin AK Parti Gençlik Kollarının katılımıyla fidan dikiminin yapıldığını belirtti.

Yomak, etkinliğin bakanlıkların desteğiyle gerçekleştirildiğini ve 39 şehit adına fidan dikildiğini ifade ederek, "Dağlarımız hep barutla, bombalarla anılıyor. Dağlarımızı bombalarla değil, çiçeklerimizle halaylarımızla şenlendireceğiz. Vatanımız ve milletimiz için her daim bölgemizde barışı sağlayabilmek için elimizden geleni yapacağız. Partimizin misyonunu ve vizyonunu taşıyacak çalışmalar yapıyoruz. İnşallah bundan sonra şehitlerimiz olmaz." diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları üyesi Esin Alatekin ise amaçlarının şehitlerin isimlerini yaşatmak olduğunu kaydetti.