Selçukta Şüpheli Ölüm

Selçukta Şüpheli Ölüm

Selçuk ilçesinin İsabey Mahallesi'nde oturan ve beş gündür haber alınamayan bir çift, evinde ölü bulundu.

- Selçuk ilçesinin İsabey Mahallesi'nde oturan ve beş gündür haber alınamayan bir çift, evinde ölü bulundu.

Vedat Canlı (53) ve Sevinç Atik (52), polis tarafından kaldıkları evde uyuyor vaziyette ölü buldu. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oturan ve kısa bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Vedat Canlı'nın iki çocuk babası olduğu, Sevinç Atik'in ise yine bir süre önce eşinden boşandığı ve iki çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Hemen her gün düzenli olarak kahvehaneye giden ancak 5 gündür gelmediğini fark eden Vedat Canlı'nın arkadaşları, durumu Selçuk'taki kızına bildirdi. Bunun üzerine Selçuk Emniyet Müdürlüğü'ne haber veren Vedat Canlı'nın kızı S.T, polisle eve gidince acı manzarayla karşılaştı. Çilingir yardımıyla kapısı açılan çiftin birlikte uyuyor vaziyette bulunması Canlı'nın ailesi tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Olay yerinde savcı tarafından incelenen cesetlerde cinayet olabileceği yolunda herhangi bir iz bulunmadığı, çiftin mutfağa yakın mesafede bir çekyatın üzerinde uyudukları, dolayısıyla mutfak tüpünden sızan gazdan zehirlenmiş olabilecekleri tahmin ediliyor. Çiftin cesetleri yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi üzerine İzmir Adli Tıp'a gönderildi.