''Sen çocuğu al diğer odaya geç'' dedi ve...

''Sen çocuğu al diğer odaya geç'' dedi ve...
Güncelleme:

Burdur'da emekli astsubay, eşi ve kızını tabancayla vurarak öldürdü.

Burdur'da emekli astsubay M.D.'nin (50) tabancayla vurarak öldürdüğü eşi Nilüfer (50) ile kızı Gizem Nur D. (18), yan yana toprağa verildi. Cenazede Oğuzhan ve Özge D. kardeşler, büyük üzüntü yaşadı. Olayın ardından intihar eden M.D.'nin da ikindide toprağa verileceği belirtildi.

Olay, Pazar akşamı Burç Mahallesi Dede Korkut Sokak Özlem Evler Apartmanı 3. Kısım G Blok üçüncü katta meydana geldi. Emekli astsubay M.D., evde eşi Nilüfer D. ve kızı Gizem Nur D. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından eşi ve kızını beylik tabancasıyla vuran M.D., aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı.

'SEN ÇOCUĞUNU AL DİĞER ODAYA GEÇ'

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler Nilüfer D. ve Gizem Nur D.'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Durumu ağır olan M.D. ilk müdahalenin ardından ambulansla götürüldüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olay sırasında ailenin büyük kızı Özge (25) ile 1,5 yaşındaki çocuğunun da evde olduğu, baba M.D.'ın kızına, "Sen çocuğunu al diğer odaya geç" dedikten sonra eşi ve kızını vurup intihar ettiği belirtildi.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Burdur Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından anne kızın cesedi, yakınlarına teslim edildi. Ulu Cami'ye getirilen Nilüfer D. ile Gizem Nur D. için öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Vali Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç da katıldı. Cenazede, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi olan Oğuzhan D. ile ablası Özge D. büyük üzüntü yaşadı.

İki kardeş Nilüfer D. ile Gizem Nur D.'ın tabutu başında gözyaşı döktü. Anne- kız daha sonra Sultandere Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. M.D.'ın cenazesinin de ikindi vakti toprağa verileceği belirtildi.

DHA