Sevgililer Günü'nün en farklı hediyesi

Sevgililer Günü'nün en farklı hediyesi

Sevgililer Günü’nde sevdiğine romantik bir masaj deneyimi armağan etmek isteyenlere…

Sevdiğinize hediye edebileceğiniz romantik bir masaj… SANDA SPA’ya özgü, taze gül yaprakları ve ılık yağlar ile uygulanan “Flower Petal” masajı, şık tasarımlı hediye çeki ile sunulan özel bir armağan alternatifi. Çiçeklerin huzurunu taşıyan bu benzersiz masajı sevdiğinizle beraber deneyimlemek istiyorsanız SANDA SPA’nın çift kişilik masaj odaları sizi bekliyor.

Taze gül yaprakları ve ılık yağlar ile uygulanan “Flower Petal” masajı, Sevgililer Günü için tercih edebileceğiniz çok özel bir armağan alternatifi. SANDA SPA’ya özgü bu masaj, sevdiğinize çiçeklerin huzurunu taşıyan, romantik ve benzersiz bir masaj deneyimi yaşatacak. Flower Petal masajında masaj yatağı taze gül yaprakları ile bezeniyor ve gül ile Ylang Ylang özlerinin kokusunun sardığı masaj odasında keyifli bir terapi başlıyor...

SANDA SPA-İstinye Müdürü Şeyma Atay Flower Petal masajı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Flower Petal masajında kullanılan Ylang Ylang yağı, taze gül yaprakları ile birlikte ısıtılıyor. Isı ile birlikte gül yapraklarının aroması ortaya çıkıyor ve bu öz yağa geçiyor. Bu özel karışım farklı bir teknikle süzülerek vücuda uygulanıyor. 50 dakikalık Flower Petal masajında, gülün kişiyi rahatlatan etkisinin yanı sıra çiçeklerin çiçeği Ylang Ylang özünün olumsuz duygulardan arındırmaya yardımcı özelliği, kişinin rahatlamasını ve dinlenmesini sağlıyor.”

Hem kişiyi şımartan hem de canlandıran “Flower Petal” masajıyla SANDA SPA bedeninizin çiçeksi bir dokunuşla rahatlamasını sağlıyor. Bu özel masajın keyfini sevdiğinizle beraber çıkarmak istiyorsanız, SANDA SPA’nın çift kişilik masaj odalarını da tercih edebilirsiniz.

Sevdiğine bu masajı hediye etmek isteyenler için SANDA SPA’da cazip bir avantaj sunuluyor. Bir adet hediye çeki satın alınırsa 50 dakikalık Flower Petal masajı 165 TL yerine 150 TL, iki adet hediye çeki alınırsa 330 TL yerine 260 TL olarak fiyatlandırılıyor.