Sevgilinizin parfümünü kendiniz yaratın

Sevgilinizin parfümünü kendiniz yaratın

Sevgililer Günü yaklaşırken herkes en özel, en farklı, en yaratıcı hediyeyi bularak sevgilisini mutlu etmek istiyor.

Sevgililer Günü’nde sevgilinize dünyada sadece kendisinde bulunacak ve ona özel olarak sizin tarafınızdan tasarlanan bir parfüm hediye etmek ister misiniz ? Parfümün ismini de siz belirleyeceksiniz…

Türkiye’nin İlk Tasarım Parfüm Butiği La Déesse, kişiye özel gerçekleştirdiği workshoplar ile size, sevdiğinize özel bir parfüm yaratmanın ayrıcalığını sunuyor. La Déesse workshop alanında, uzman eşliğinde gerçekleştirilen iki buçuk saatlik deneyim sonucunda yarattığınız parfüm şişelenerek isminize özel olarak paketleniyor.

Workshop’un ilk aşamasında tarzınız ve hangi tip kokulardan hoşlandığınız belirleniyor, zevklerinize göre önerilen yüzlerce seçenek içerisinden, sizi ifade eden akorlar seçiliyor ve uzman nezaretinde sizin tarafınızdan kombinleniyor.

Dip notalar, orta notalar ve üst notalar…

Deneyimleyerek ve kokuları hissederek geçirdiğiniz bu süre üç aşamada tekrarlanıyor. Her yeni aşamada, parfümünüze yeni akorlar ekleniyor ve size özel formülünüz hazır hale geliyor. Geriye sadece parfümünüzün ismini belirlemek kalıyor.

Parfümünüz isim etiketi yazıldıktan ve özel kutusuna konulduktan sonra, artık sizi anlatmaya hazır. Yarattığınız bu koku sizin zevkiniz, duygularınız, farkınız ve aşkınızın ifadesi.
Sevgililer Günü’nde aşkınızı ona özel yarattığınız parfüm ile gösterebilir ya da kendi parfümünü kendisi tasarlaması için La Déesse’den workshop armağan edebilirsiniz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Teşvikiye Cad. No:31/2 Nişantaşı
Nişantaşı City’s AVM Teşvikiye Cad. No:162 S-1 Kat