Sevgiliye hediye seçimi nasıl yapılır?

Sevgiliye hediye seçimi nasıl yapılır?
Güncelleme:

Hayatımızda hediye aldığımız çok sayıda kişi olsa da bizi en çok strese sokan, sevgiliye hediye almaktır.

 Hayatımızda hediye aldığımız çok sayıda kişi olsa da bizi en çok strese sokan, sevgiliye hediye almaktır. Etrafta sürekli gördüğümüz kırmızı güller, peluş ayıcıklar ve balonlar klişe olarak yaftalandığı için farklı bir seçim yapma ihtiyacı hissederiz. Yakın arkadaşımıza yalnızca doğum günlerinde veya nadir özel günlerinde hediye alsak da sevgiliye doğum günü, yıl dönümü, yılbaşı, Sevgililer Günü gibi pek çok özel günde hediye almamız gerekir. Günlerin fazla oluşu elimizdeki seçenekleri azalttığından tercih yaparken zorlanmamız da kaçınılmaz hale gelir.

Sevgiliye hediye fikirleri arayanlar için artık çok yenilikçi alternatifler mevcut. İçerisinde belirli bir temaya dahil olan farklı ürünlerin yer aldığı hediye kutuları, son dönemde giderek yükselen bir trende sahip. Artık hem kadın hem erkek için hediye bakılırken ilk akla gelen seçeneklerden biri bu olmuş durumda. Sevgiliye hediye kutularında yer alan romantik kalpli mumlar, birbirinden lezzetli çikolatalar ve kahveler, ferahlık veren bakım ürünleri, ilgi alanlarına göre kitap ya da deneyim kitleri, hem kız arkadaşınızı hem erkek arkadaşınızı mutlu edecek içeriklerden bazıları.

Erkek sevgiliye hediye alırken kendini tükenmiş hissedenler için Muhiku’da erkeksi hatlara sahip, erkeklerin günlük yaşamında rahatlıkla ve severek kullanabileceği birçok anlamlı hediye kutusu var. Bu kutular arasından seçim yaparak sevgilinize özel günlerinde unutulmaz sürprizler yapabilirsiniz. Bu kategoride dikkat çeken ürünlere; kupa bardak, baharatlı duş jeli ya da kolonya, kitap, kalem, mum ve kahveyi bir araya getiren Erkeğe Hediye Kutusu örnek verilebilir.

Bayan sevgiliye hediye alırken tabii ki seçenekler daha fazla. Bambu tabaklı fincan takımı, Türk kahvesi, sukulent, mum ve çerçeve bulunan Keyifli Saatler Hediye Kutusu, kız arkadaşınızı memnun edecek harika ürünleri bir araya getiriyor.

Hediye Kutusu Alırken Dikkat Etmeniz Noktalar

Arkadaşa, aileden birine ya da sevgiliye hediye kutusu almaya karar verdiniz diyelim. Bu noktada Muhiku’yu tercih edecekseniz üç seçeneğiniz var:

1. Hazır hediye setlerinden birini kolayca sipariş edebilirsiniz.
2. Hazır hediye setlerinden birini seçip uyumlu ürünlerle özelleştirme yapabilirsiniz.
3. Kendi hediye kutunuzu her bir ürünü teker teker seçerek sıfırdan tasarlayabilirsiniz.

Eğer hazır seçeneklerden ilerleyecekseniz menüdeki başlıklardan yardım alabilirsiniz. Sevgiliye hediye sekmesine tıkladığınızda karşınıza uygun hediye kutuları gelecek. Kız arkadaşa ya da erkek arkadaşa olacak şekilde filtreleme de yapabilirsiniz. Bu kutulardan herhangi birini seçtikten sonra bütçenize ve hediyeyi alacağınız kişinin ilgi alanlarına göre eklemeler yapabilirsiniz. Kutunun hemen altında yer alan bölümde kutuya uyabilecek çeşitli seçenekler bulunuyor. Bu eklemeleri de yaptıktan sonra güvenli ödeme adımına geçebilir, içinde hediye notu bulunmasını istiyorsanız notunuzu yazabilirsiniz.

Kendi kutunuzu sıfırdan oluşturmak hediye almanın stresini tamamen üzerinizden atmanızı sağlayacak bir oyun gibi. Sayfaya girdiğinizde farklı kategoriler olduğunu göreceksiniz. Bu kategoriler her geçen gün daha da artıyor ve ürün çeşitliliğine yenileri ekleniyor. Bu sayede sevdikleriniz için en güzel ürünleri seçebilmenize olanak tanınıyor. Örneğin kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız kutunuzun içine yeni gelen bez makyaj çantalarından ekleyebilirsiniz. Sezona uygun karpuz ve flamingo desenli bu çantalar her kadının çok hoşuna gidecektir. Aynı şekilde erkek arkadaşa hediye olarak Pierre Cardin çorap, anahtarlık gibi erkeklere yönelik ürünleri değerlendirebilirsiniz.

Muhiku Hediye Kutularını Özel Yapan Ne?

Son dönemlerde hediye kutusu konsepti giderek popülerleşiyor ve çok fazla marka çıkıyor olsa da Muhiku, diğerlerinden sıyrılarak daha özel bir yerde bulunuyor. Bunun sebepleri arasında birbiriyle uyumlu ürünleri bir araya getirerek göze hitap eden kutular tasarlayan uzman ekibi, müşteri dostu satış ve satış sonrası politikası, uygun fiyatları gösterilebilir. Piyasada fiyat performans oranı olarak en başarılı işlere imza atan Muhiku’da tabii ki ürün çeşitliliğinin sürekli olarak artıyor olması, özel günlerde farklı koleksiyonlar çıkarması ve müşterilerine özgürce seçim yapabilecekleri bir alan sunması da diğer artılardan. Aynı zamanda kadın istihdamını destekleyen ve bu doğrultuda markalarla çalışan şirket, doğal ve kaliteli ürünleri müşteriyle buluşturmaya devam ediyor.

Hediye alırken aklınızdan biraz daha orijinal, her yerde bulunmayacak, ilginç ve kişiye özel tercihlerde bulunmak istiyorsanız Muhiku’nun hediye kutularını ve tekil olarak da sattığı ürünleri incelemenizde fayda var. Yurt içi siparişlerinizde 60 TL ve üzeri alım yaptığınızda kargo ücreti ödemeyeceksiniz ve İstanbul’a gönderdiğiniz hediyeler de hafta içleri öğlene kadar sipariş verdiğinizde aynı gün teslim edilmektedir. Yani özel günleri hatırlamakta geç kaldığınız durumlarda Muhiku’yu tercih ederek aynı gün içerisinde özel kuryeyle teslimat hizmetinden ücretsiz olarak yararlanma şansınız bulunuyor.

Yalnızca eşe dosta değil aynı zamanda şirketlere de satın alınabilen şirketin bir de kurumsal proje tarafı bulunuyor. Şirketlerin etkinlik, seminer, toplantı, işe alım gibi hediye ihtiyacı duyabildiği süreçlerde farklı çözümler sunarak size sorunsuz hizmet sunuyor. Çoklu alım yapmanızı gerektiren hediye arayışlarınızda uzman ekip sayesinde kolaylıkla bütçenize uygun ve şirketin ruhunu yansıtan seçimler yapabilirsiniz.

Etiketler advertorial