Şevkat Yerimdar'ın fragmanı büyük beğeni topladı

Şevkat Yerimdar'ın fragmanı büyük beğeni topladı

22 Ocak’ta sinemaseverle buluşacak olan Şevkat Yerimdar 2 filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

22 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Şevkat Yerimdar 2 filminin fragmanı büyük beğeni topladı. Merakla beklenen fragmanda, özellikle “ Kadına Şiddete Hayır!” mesajı veren sahne dikkat çekti. Şevkat Yerimdar’ın kadına şiddete karşı olan söylemleri de sosyal medyada ses getirdi.

Büyük beğeni toplayan fragmanda, özellikle “Kadına Şiddete Hayır!” mesajı veren sahne büyük ses getirdi.

Sosyal medyada fenomen haline gelen Şevkat Yerimdar’ın kadına şiddete karşı olan tavrı ve söylemleri ise sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Özgürcan Çevik,Başak Parlak, Mustafa Bilgin ve Aslı İnandık ‘ın başrolleri paylaştığı filmde,genç oyunculara, Cezmi Baskın, Numan Çakır, Şahin Aktaş ve Bahadır Tokmak eşlik ediyor.

Yapımcılığı Uğur Film’in üstlendiği Şevkat Yerimdar 2, Pelin (Başak Parlak) ile evlilik hazırlığında olan ve düğün yapmak için dedesinden kalma evi satmak üzere Ankara’ya giden Şevkat’in (Özgürcan Çevik) talihsiz aşık Sarper( Mustafa Bilgin) ile karşılaşmasını ve sonrasında başına gelen olayları konu alıyor.

Komedi ve Hüznü Harmanlıyor!

Komedi ve hüznü harmanlayan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ilk filmde olduğu gibi yine Bülent İşbilen üstleniyor.