Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu'na iğrenç taciz

Güncelleme:

Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, evine gitmek için metrodan çıktığı sırada sapık bir şahsın tacizine uğradı.

Kadınlara yönelik istismar haberleriyle dikkat çeken Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, taciz mağduru oldu. İşten çıkıp evine giden Södekoğlu, bir sapık tarafından takip edilerek korku dolu anlar yaşadı.

Söz konusu şahıs, daha sonra teşhircilik yaparak cinsel organını Södekoğlu'na göstermeye çalıştı. Ardından da tacizci Södekoğlu’nun önünü keserek üstüne yürüdü.

Tuğba Södekoğlu’nun emniyetteki ifadesine ise MedyaRadar ulaştı. Şişli Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne verdiği ifadede söz konusu şahsı daha önce hiç görmediğini ve tanımadığını dile getiren Södekoğlu, yaşananları şöyle anlattı:

“11 Aralık günü saat 21.12 sıralarında Gayrettepe Metrosu’ndan çıkmış merdivenleri bitirip düzlüğe geçtiğimde erkek şahıs ilerlemesi gerekirken diğer yürüyen merdivene binmeyerek sola döndü ve yüzünü geride kalan merdivenlere doğru döndü. Beni beklemiş olduğunu düşünmekteydim. Benim yürüyen merdivenleri bitirmemem birkaç adım kala ben korktum ve erkek şahıstan şüphelendim. Erken şahıs ile göz göze geldik. İlk önce fiziken tamamen bana döndü, bir süre sağa sola dönmeye devam etti. Beni daha da korku aldı. Ben erkek şahsa tedirginlikle bakmaya devam ettim. Ben yürüyen merdivenle düzlüğe geldiğimde tanımadığım erkek şahsın pantolonunun fermuarını açarak cinsel organını dışarı çıkardığını gördüm. O sırada hemen şok olduğum için ‘Allah senin belanı versin’ diyerek düzlükten sonraki çıkışa gidecek olan yürüyen merdivene yöneldim. Çıktığımda, tanımadığım bir erkek şahıstan yardım talep ederek güvenlik görevlisinin yanına gideceğim esnada cinsel organını göstermiş olan erkek şahsın alt geçitte durduğunu gördüm. Baş kısmını arkaya çevirdiğinde o da bizi gördü. Biz aşağı inmeye devam ederken o da aşağı koşar adım indi ve gözden kayboldu.”

TACİZCİSİYLE YÜZLEŞTİ

Tuğba Södekoğlu’nun ifadesi üzerine emniyet güçleri harekete geçerek söz konusu şahsı yakaladı.

Södekoğlu da mikrofonu kaptığı gibi emniyetten çıkarılan şahısla yüzleşmeye gitti. Södekoğlu, "Hiç utanmadınız mı o teşhirciliği yaparken?" diye sordu.

 

MedyaRadar