Şık ve Sağlıklı Kâğıt Çantalar

Şık ve Sağlıklı Kâğıt Çantalar
Güncelleme:

Son yıllarda kullanımı ve üretimi diğer poşet türlerine göre artış gösteren kâğıt çantalar; doğa dostu, şık ve kaliteli olmaları yönüyle neredeyse tüm hizmet sektöründe tercih ediliyor.

Ergonomik ve farklı türde pek çok ürün için uygun taşıma standartlarına sahip kâğıt poşetlerin üretim aşamasında kullanılan malzemeler insan sağlığını tehdit etmeyen, doğal hammaddelerden oluşuyor. Ambalaj Store, kâğıt çantaların imalat aşamalarında gerekli denetimleri sağlayarak satışa sunuyor. Kalite, güven ve müşteri memnuniyeti önceliği ile firmanızın ihtiyacı olan ürünlere hesaplı bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Şık ve Sağlıklı Kâğıt Çantalar - Resim : 1
Puantiyeli Kağıt Çanta

Kaliteli, hijyenik ve dayanıklı
Ayakkabı, tekstil ve hazır giyim, iç giyim, konfeksiyon, hediyelik eşya, bijuteri, sarraf, fırıncı ve unlu mamuller gibi temel gıda üreten ve satan işletmeler, kitap ve kırtasiyecileri de kapsayan çok çeşitli işletmelerin başlıca ihtiyaçları arasında kâğıt çantalar geliyor. Firmaların çanta, poşet ve ambalaj seçerken maliyetten üretimde kullanılan malzemeye kadar özen göstermesi gereken birçok faktör var. Plastik poşetlerin doğada çözülmesinin yüzyıllar alması nedeniyle çevre kirliliğine yol açması, selüloz ham maddeden üretilen kağıt çantaların kullanım alanını çoğaltmıştır. Özellikle gıda sektöründe yer alan markalar, çevre dostu olması ve hijyenik olmaları sebebiyle ürünlerini kağıt ambalaj ve çantalarla müşteriye teslim etmeyi tercih ediyorlar.

Ambalaj Store’ da firmaların ihtiyacına yönelik onlarca çeşitte kağıt çanta çeşidi mevcut. Farklı renklerdeki ürünlerin ebat ve özellikleri ile ilgili bilgilere https://www.ambalajstore.com/kategori/kagit-cantalar adresinden ulaşabilir, bu kategorideki ürün açıklamalarını inceleyerek taleplerinizi karşılayacak en doğru ürünleri alabilirsiniz. Web sitesinde aynı zamanda ürün-kalite farklarını görmek ve fiyat-kalite mukayesesini yapmak da mümkün.

Büküm saplı kağıt çanta - Esmer kraft
Ambalaj Store’da 22x24x10 cm (67,95 TL + KDV), 32x40x12 (79,90 TL + KDV) ve 32x33x20 cm (86,90 TL + KDV) olmak üzere üç ebat seçeneği bulunan büküm saplı esmer kâğıt çantalar, özellikle doğal görünümlü olmaları sebebiyle markaların en çok tercih ettiği kâğıt çantaların başında geliyor. Gıdadan, giyime pek çok sektörden marka ürünlerinin doğallığına vurgu yaparken esmer kraft çantadan faydalanıyor.

Şık ve Sağlıklı Kâğıt Çantalar - Resim : 2
Esmer Kraft Kağıt Çanta

Büküm saplı kâğıt çanta - Puantiyeli
Şık tasarımı ile özellikle perakende, hediyelik eşya, giyim ve gıda firmalarının tercih ettiği büklüm saplı puantiyeli kâğıt çantalar 22x24x10 cm (69,95 TL + KDV), 25x31x12 cm (73,95 TL + KDV) ve 32x40x12 cm (82,90 TL + KDV) ölçülerinde üç adet seçenek ile Ambalaj Store’da satışa sunuluyor. Farklı renklerdeki puantiyeli kâğıt çantalar, müşterilerin marka algısında olumlu etkiler bırakan hem kullanışlı hem de şık bir seçenek.

Büküm saplı kağıt çanta - Beyaz kraft
Ambalaj Store’da 28x28x16 cm (82,90 TL + KDV), 32x40x12 cm (79,90 TL + KDV) ve 32x33x20 cm (89,95 TL + KDV) ebatları ile satılmakta olan beyaz renkli büklüm saplı kâğıt çantalar, sadeliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Birçok ürün için uygun taşıma standartlarına sahip olan beyaz kâğıt çantaları, kaliteli baskılar uygulanarak da rahatlıkla kullanılabilmek mümkün.

Büküm saplı kağıt çanta - Renkli
Farklı renk seçenekleri ile ön plana çıkan büklüm saplı renkli kağıt çantalar 22x22x10 cm (69,95 TL + KDV), 25x31x12 cm (73,95 TL + KDV) ve 32x40x12 cm (82,90 TL + KDV) ölçülerinde satışa sunuluyor. İki kâğıdın bükülerek ip haline getirilmesi ile oluşan sapları, çantanın kolay tutulmasını ve hoş bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Şık ve Sağlıklı Kâğıt Çantalar - Resim : 3
Renkli Kağıt Çanta

Yüksek kalite, uygun fiyat
Yüksek kalitedeki ürünleri uygun fiyatla müşterilerine sunan Ambalaj Store’da kâğıt poşetler, içerisinde 100 adet ürün bulunan koliler halinde satışa sunuluyor, ücretsiz kargo ile adresinize kadar teslim ediliyor. Siz de Ambalaj Store’da yer alan tüm ürünlere ambalajstore.com sitesine ücretsiz üye olarak kolayca erişebilir, belli zamanlarda yapılan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Seçiniz...

Etiketler advertorial