Simav’da Duble Yol Sevinci

Simav’da Duble Yol Sevinci

Kütahya'nın Simav ilçesinde duble yol çalışmaları başladı. Simav'ın ilçe girişinden itibaren 8'er metre genişliğinde yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda...

Kütahya'nın Simav ilçesinde duble yol çalışmaları başladı. Simav'ın ilçe girişinden itibaren 8'er metre genişliğinde yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda yapılacak olan duble yol çalışmaları hızla devam ediyor. Bayburt Grup'un yapacağı duble yol çalışmalarının yaklaşık 6 ay süreceği belirtildi.

Bayburt Grup Topografı Nurettin Ayaz, duble yolun şehir içi yapımında bir çok zorluklarla karşılaştıklarını ifade etti.

Ayaz, "Özellikle alt yapıda bulunan kanalizasyon,telefon ve su hatları ile jeotermal borularını bulunduğu bölümlerde çok dikkatli çalışma yapıyoruz. Alt yapıyı dikkate alarak yol genişletme çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner de, "İlçemiz içinde başlatılan yol çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Doğal güzelliklerinin yanı sıra termal zenginlikleri ile sera kenti olan Simav, yollarının yapılmasıyla turizm ve ekonomisi bakımından rahat bir nefes alacaktır. İlçemizin çehresini olumlu yönde değiştiren çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı.İnşallah Simav layık olduğu yere gelecektir" ifadelerini kullandı. (MEİ-EFE)