Sinop'ta Öğrencinin Okul Penceresinden Düşmesi

Sinop'ta Öğrencinin Okul Penceresinden Düşmesi

Sinop Valiliği:- "Olayla ilgili Valiliğimizce kapsamlı inceleme ve soruşturma başlatılmıştır"

SİNOP (AA) - Sinop Valiliğince kentte bir öğrencinin öğrenim gördüğü okulun penceresinden düşerek ağır yaralanmasına ilişkin kapsamlı inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Osmaniye İlkokulu 1. sınıf öğrencisi İ.T'nin (8) okulun 3'üncü katındaki pencereden düşerek ağır yaralandığı anımsatıldı.

Açıklamada, öğrencinin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürülüğü bünyesine faaliyet gösteren Sevgi Evi'nde kaldığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Öğrencimiz İ.T. bugün saat 10.20 civarlarında öğrenim gördüğü Osmaniye İlkokulunun üçüncü katındaki okul penceresinden düşerek ağır yaralı olarak Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından sağlık durumunun ağır olmasından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürülüğü yetkilileri refakatinde Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiştir. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan İ.T'nin annesi ve bilinen akrabalarına olayın hemen akabinde bilgi verilmiş olup, olayla ilgili Valiliğimizce kapsamlı bir inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."