Şirinler İstanbul'a şirinleyecek!

Şirinler İstanbul'a şirinleyecek!

Dünyaca ünlü Şirinler Live On Stage müzikali İstanbul’a geliyor.

Dubai’de 16 Ocak 2015 tarihinde ilk gösterimini yapan dünyaca ünlü Şirinler Live On Stage müzikali dünya turu kapsamında İstanbul’a geliyor. 22-25 Ekim tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek olan show’un biletleri Biletix’ten alınabiliyor.

Şirinler\'in Türkçe seslendirmesinde ünlü isimler yer alıyor. Evrim Akın’ın Şirine’yi, Aydın Kurtoğlu’nun Somurtkan Şirin’i seslendirdiği Şirinler Live on Stage heyecanlı konusu, büyüleyici sahne dekorasyonu ve muhteşem müzikleriyle İstanbullu’lara özel bir deneyim yaşatacak.

Şirinler ve Gargamel’in heyecan dolu maceralarının yer alacağı show için Türkiye’ye 28 kişilik bir ekip gelirken, seyirci ile interaktivitenin sağlanacağı özel bir sahne kurulacak.

“Eğer iyi biri olursanız siz de Şirinler\'i görebilirsiniz”

Şirinler’in yaratıcısı Peyo’nun kızı ve IMPS’in Başkanı ve CEO’su Véronique Culliford yaptığı açıklamada; \"Şirinler Live on Stage\'in İstanbul\'da sahnelenecek olması müthiş bir haber. Dubai\'deki Premiere gerçekten inanılmazdı, oyuncuların yeteneklerinden ve tümüyle Show\'un kalitesinden çok etkinlendim. İzleyiciler hikayenin büyüsüne kendilerini kaptırıp gidecekler, bu da tam babamın küçük Şirinleri’ni görmek istediği yer.\"

Show ile ilgili bilgi veren Vitamin Marketing Yönetici Ortağı Merve Berker, Şirinler Live On Stage Müzikali’nin dünya turu kapsamında Singapur’dan sonraki durağının Türkiye olacağını belirterek müzikalin muhteşem sahne şovları ve eğlenceli müzikleriyle İstanbullu çocuklara ve çocukluğunda iyi çocuk olup Şirinler’i görebilen herkese unutulmaz anlar yaşatacağını söyledi.

Berker, “Her Şirin karakterinin içinde kendinizden bir parça bulabileceğiniz 7’den 70’e herkese hitap eden; Şirinler Live on Stage’de; Şirin Baba, Şirine, Somurtkan Şirin, Güçlü Şirin, Süslü Şirin ve Gözlüklü Şirin karakterleriyle siz de çocuklarınızla çocuk olacaksınız. Şirinler Live on Stage, İstanbullular’ın ruhlarını maviye boyamaya geliyor. Ruhunuzu Şirinleyin.” dedi.