Sirke ile egzama tedavisi nasıl yapılır ?

Sirke ile egzama tedavisi nasıl yapılır ?
Güncelleme:

Cildinizde rahatsız edici olan egzama stresli dönemlerde artar.

Cildinize vermiş olduğu kötü görünüm nedeniyle sizi psikolojik olarak rahatsız eder. Kaşıntıyı alan sirke ile cildinizi egzama hastalığından kurtulmasını sağlıyabilirsiniz. Sirke ile egzama tedavisinde dikkat etmeniz gereken yerler cilt bakımı doğal tarifler ile size bunu anlatacağız.
Sirke ile egzama tedavisi nasıl yapılır
Yaraya dönmüş olan egzamada sirke kullanmak acı vermektedir. Yara halindeki oluşan egzamalarını dokturunuzun size verdiği kremleri kullanın yaraları azaltabilirsiniz. Daha sonra doğal egzama tedavisini uygulayabilirsiniz. Organik sirke kullanmaya özen gösterin. Sirke cildinize zarar vermektedir. Vakit kaybetmeden yıkayın saç bakımı ve iyice temizleyin. Elma sirkesi güçlü bir antioksidan içerdiğinden toksinler vücuttan hızla atılmasını sağlamaktadır. Elma sirkesini yemeklerde tüketin bu şekilde de etkisini göreceksiniz.
Bitkisel egzama tedavisi maskesi tarifi
Malzemeleri 3 çorba kaşığı su, 3 çorba kaşığı elma sirkesi ve pamuk.
Malzemeleri hazırladıktan sonra su ev elma sirkesini karıştırın ve pamuk yardımıyla egzama olan bölgeye iyice sürün. Cildinizde karşımı hissetmeye başlıyacaksınız. Ilık su ile iyice yıkayın. Hafta 3 defa yapmanız kafi olacaktır.
Kaynak: sağlık

Etiketler sirke