Şırnak'ta tank askerlere çarptı !

Şırnak'ta tank askerlere çarptı !

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki üs bölgesinde tankın geri manevra yaparken askerlere çarpmasıyla Uzman Çavuş Özcan Mutlu şehit oldu.

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki üs bölgesinde tankın geri manevra yaparken çarpması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Özcan Mutlu'nun Balıkesir'in Edremit ilçesindeki babaevinde yas var.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve askeri yetkililer, şehidin baba ocağına gelerek acı haberi anne Süheyla ve baba Necmi Mutlu'ya verdi. Babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Dört aylık evli şehit Mutlu'nun eşi Özlem Mutlu’nun Mersin'de ikamet ettiği öğrenildi. Şehidin cenazesinin bugün ikindi vakti Sakalı Şerif Cami'nde kılınacak namazın ardından Edremit Şehitliği'nde defnedileceği bildirildi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı hafta içinde alınan 2 şehit haberinden dolayı büyük üzüntü yaşadığını belirterek, ''Acımız büyük. 3 gün içinde 2 vatan evladımızın acısını yaşıyoruz. Milletimizin başı sağolsun.'' dedi.

Şehidin babaevine gelerek aileye başsağlığı dileyen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Emiroğlu da ''Türkiye'deki son günlerdeki şehit haberlerinden dolayı çok üzüntülüyüz. Bugün Edremit bölgesinden bir şehidimiz daha çıktı. Allah ailesine sabır versin, başsağlığı diliyorum. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi, bu ülkede bir tane terörist kalmayana kadar mücadelemizi yapacağız. Hiçbir şeyden yılmayacağız.'' diye konuştu.

Uludere ilçesindeki üs bölgesinde dün tankın geri manevra yaparken çarpıp ağır yaraladığı 2 askerden Uzman Çavuş Özcan Mutlu, kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit olmuştu.