Şişli'de Motosiklet Kazası: 1 Ağır Yaralı

Şişli'de Motosiklet Kazası: 1 Ağır Yaralı

ŞİŞLİ'de meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

ŞİŞLİ'de meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza saat 02.00 sıralarında Akar Caddesi'nde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü İsmail Kılıç, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kayarak yaklaşık 20 metre sürüklenen sürücü yol kenarındaki çelik halat bariyerin arasına sıkıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri,sürücüyü sıkıştığı yerden kurtaramayınca itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elikik bariyer halatı keserek ağır yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı. Sürücüye ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptı. Ağır yaralanan sürücü ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hurda yığını haline gelen motosiklet otoparka çekilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

"KASK KURTARDI"

Kaza anına tanık olan bir kişi "Motor çok hızlı geldi virajı da alamadı. Şu kenardan buraya kadar uçtu. Önce bariyere çarptı sonra duvara vurdu. Tek başınaydı. Biz hemen yardım ettik. Ambulans ve itfaiye geldi. Rahat çıkarmak için demirleri kestiler" dedi. Kazayı görüp duran bir motosiklet sürücüsü de, " Kask takmak çok önemli. Sürücüde kask vardı kurtuldu. Lütfen bütün motor sürücüleri kask taksın" dedi.

(FOTOĞRAF)