Sokağa çıkma yasağına uymayan adam bakın kime yakalandı !

Sokağa çıkma yasağına uymayan adam bakın kime yakalandı !
Güncelleme:

Sivas'ta yaşı 65 üzerinde olan bir kişi sokakta dolaşırken denetim yapan Vali Salih Ayhan'a yakalandı. Yaşlı adamın söylediği yalan Vali'nin 112'yi aramasıyla ortaya çıktı.

Sivas'ta, yaşının 65'in üzerinde olduğunu söyleyen G.Ö., sokakta dolaşırken, denetimde olan Vali Salih Ayhan ile karşılaştı. G.Ö., yaşını öğrenince neden dışarıda olduğunu soran Ayhan'a, "112'ye ulaşamıyorum" dedi. Valinin aradığı 112'ye ise ilk çağrıda ulaşıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzerindekilerin sokağa çıkması yasaklanırken, Sivas'ta yaşayan G.Ö., bugün çarşıya çıktı. Bu sırada Atatürk Caddesi üzerinde yoğunluğu denetleyen Vali Salih Ayhan, G.Ö.'yü görünce yaşını sordu. 65 yaşın üzerinde olduğunu söyleyen G.Ö., dışarı neden çıktığını soran Ayhan'a, "112'ye ulaşamıyorum" dedi. Bunun üzerine G.Ö.'den cep telefonunu isteyen Vali Ayhan, evde kalanlara destek hizmeti veren 112'yi aradı ve ilk çağrıda ulaştı. Ayhan'ın "Şimdi sen yakalandın" dediği yaşlı adam, telefonunu alıp, tekrar arama yaptı ve "Yeniden kapandı" dedi. Vali Ayhan, G.Ö.'nün taleplerinin 'Vefa Sosyal Destek' hattına iletilmesi talimatını verdi ve yaşlı adamı evine gönderdi.

Sokağa çıkma yasağına uymayan adam bakın kime yakalandı ! - Resim : 1

Seçiniz...

Etiketler vali Sivas 65 yaş yasak