Sokak köpekleri dehşet saçtı

Sokak köpekleri dehşet saçtı

Van'da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan kadın bacaklarından yaralandı.

Van'da evinin önünde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Hülya Sarıbulak bacaklarından yaralandı. Eşi tarafından güçlükle köpeklerin arasından kurtarılan Sarıbulak, hastaneye kaldırıldı.

Bugün sabah saatlerinde, Şabaniye Mahallesi'ndeki evinden ekmek almak için çıkan Hülya Sarıbulak, bahçede bulunan başıboş 10 köpeğin saldırısına uğradı. Bir anda etrafını saran köpekler tarafından ısırılarak yerde sürüklenen Sarıbulak'ın çığlıkları üzerine evde bulunan eşi Ahmet Sarıbulak tüfeğini alarak dışarı çıktı.

Sokak köpekleri dehşet saçtı

HAVAYA ATEŞ AÇTI

Eşinin köpekler arasından kurtulmak için çaba gösterdiğini gören Ahmet Sarıbulak, köpekleri korkutmak için havaya ateş açtı. Buna rağmen Hülya Sarıbulak'ı ısırmaya devam eden köpekleri sopayla vurarak uzaklaştıran Ahmet Sarıbulak, yakınlarının yardımıyla eşini hastaneye kaldırdı.

KÖPEKLER YÜZÜNDEN EVİMİZDEN ÇIKAMIYORUZ

Köpeklerin bacaklarını ısırarak yaraladığı Hülya Sarıbulak'a hastanede ilk müdahalenin ardından kuduz aşısı yapıldı. Köpeklerin mahallede büyük bir sıkıntı olduğunu belirten Ahmet Sarıbulak, yetkililerden başıboş köpeklere çare bulmasını istedi.

Tedavisinin ardından taburcu edilerek evine dönen Hülya Sarıbulak, saldırının şokunu üstünden atamadığını ve çok korktuğunu söyledi. Köpekler yüzünden evden çıkamadıklarını, çocuklarının korkuyla okula gidip geldiğini belirten Sarıbulak, köpeklerin kendileri için büyük tehdit oluşturduğunu ve yetkililerin sorunu çözmesini istedi.

DHA

Etiketler Van köpek