Solo Türk F16’larla Ereğli’de Gösteri Uçuşu Yapacak

Solo Türk F16’larla Ereğli’de Gösteri Uçuşu Yapacak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bu yıl 20.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali 28 Haziran 2013 Cuma günü başlıyor. Festivalin ilk gününde Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde kurulan Solo Türk ekibi F 16’larla Er

- Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bu yıl 20.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali 28 Haziran 2013 Cuma günü başlıyor. Festivalin ilk gününde Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde kurulan Solo Türk ekibi F 16’larla Ereğli semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirecek.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 28 Haziran Cuma günü saat 18.00’de Göztepe köprüsünden itibaren kortej yürüyüşünü gerçekleştireceklerini, festival meşalesinin yakılmasının ardından ise Türk Hava Kuvvetlerinin Solo Türk ekibinin F 16’larla gösteri uçuşu yapacağını söyledi. Gösteri uçuşunun sahil bandında ki Amfi tiyatro’dan izlenebileceğini belirten Posbıyık “Tüm halkımızı hem festival kortejine hem de Solo Türk ekibin F 16’larla gerçekleştireceği muhteşem gösteriyi izlemeye davet ediyorum” dedi.