Sosyal medyadaki skndal Suriyeli paylaşımları için Emniyet'ten açıklama

Sosyal medyadaki skndal Suriyeli paylaşımları için Emniyet'ten açıklama
Güncelleme:

Sosyal medyada tepki çeken ve Türkiye'yi ayağa kaldıran Suriyeli paylaşımları için Emniyet Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü,  Suriyeli sığınmacılar adına FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı olduğu değerlendirilen sosyal medya hesapları açıldığını belirterek provokatif paylaşımlar yapıldığını bildirdi. EGM, “Halkımız ve Suriyeli sığınmacıların karşı karşıya getirilmesine asla müsaade edilmeyecektir.” dedi.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, sosyal medyada Suriyeli sığınmacılar adı ile açılan hesaplar hakkında yazılı bir açıklama yaptı. EGM,  yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında FETÖ ve diğer terör örgütleri ile iltidaklı sosyal medya hesaplarının Suriyeli  sığınmacılar adı kullanarak “operasyon hesapları” ile halkın tahrik edip provokasyon çıkarmaya çalıştığını dile getirdi.  EGM, gerekli işlemleri başlatıldığını belireterek, “Halkımız ve Suriyeli sığınmacıların karşı karşıya getirilmesine asla müsaade edilmeyecektir.” dedi. EGM, ayrıca söz konusu provokasyon hesabı olduğu iddia edilen bir hesabın ekran görüntüsünü paylaştı.

suriyeli provokasyon paylaşımları

suriyeli provokasyon paylaşımları