Sümeyye Erdoğan hayranlığını gizleyemedi

Sümeyye Erdoğan hayranlığını gizleyemedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, The Art of Banksy sergisine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, The Art of Banksy’nin İstanbul'daki sergisine katıldı. Sergiyi gezen Erdoğan hayranlığını gizleyemedi.

Banksy’nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon ’The Art of Banksy’ dünya prömiyeri İstanbul’da gerçekleştirildi.

Kültür sanat hayatına kazandırılan Global Karaköy binası da kapılarını ilk kez bu sıra dışı sergiyle sanatseverlere açtı. The Art of Banksy’nin dünya prömiyeri Global Karaköy’de protokolü ağırladı.

SÜMEYYE ERDOĞAN: ÇOK ETKİLENDİM

İş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelenlerinin yoğun ilgi gösterdiği prömiyere katılan Sümeyye Erdoğan, basına yaptığı açıklamada,“Banksy’nin bu kadar çok eserini bir arada görmek beni çok etkiledi. Özellikle mülteciler konusundaki yaklaşımını gösterdiği eserler çok güzel. Bu sergiyi herkese tavsiye ediyorum” dedi.

BİR YILLIK ÖN ÇALIŞMAYLA HAZIRLANDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen sergi, 1 yıllık ön hazırlık, 30 günlük yoğun bir çalışma ile hayata geçti.

15 YILLIK ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

Banksy’nin son 15 yıllık çalışmasının ürünü olan ve 85 orijinal eser ilk kez bir araya geldi.

 MÜZİKLERİ FAHİR ATAKOĞLU İMZASINI TAŞIYOR

Fahir Atakoğlu tarafından özel bestelenen müzikleriyle The Art of Banksy’de ziyaretçiler, sergiyi gezerken aynı zamanda müzikal bir dünyadaki etkileşimine de tanık olacaklar.

5 BÖLÜM VE 25 DAKİKA

Fahir Atakoğlu konuyla ilgili olarak, "Musical Reflections of "The Art of Banksy", Banksy’nin eserlerinin, bende müzik olarak yansımasıdır. Bendeki etkisinin müziğimle anlatımıdır. 5 bölümden oluşan 25 dakika uzunluğunda bir müzik oldu.

RUMİ'NİN SÖZ VE ŞİİRLERİNİ KULLANDI

Banksy’nin sözlerini, Rumi’nin söz ve şiirlerini, rap stili, ritmik kelime ve cümleler ve şarkı formlarında kullandım. Tümünde World, Jazz, Funk, Deephouse, ve Electronic müzik türlerinin tınıları ile bir fuzyon oluşturdum. Türkve Amerikan müzisyenler, şarkıcılar, aktör ve aktrislerden oluşan bir grupla kaydettik” diye konuştu.

1458998jpg.jpg

[PAGE]

sumeyye-erdogan-basina-yaptigi-aciklamada-banksynin-bu-kadarjpg.jpg

[PAGE]

banksy-2219565bjpg.jpg

[PAGE]

50016jpg.jpg